Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 53
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Anton Pann, zona Unirii, sector 3, București

Schițe și prețuri în Neofort Rezidential 53

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
vandute
de la 43.75 m2totul e vândut
2 camere
de la 53.26 m2totul e vândut
3 camere
de la 106.71 m2totul e vândut

Neofort Rezidential 53 pe hartă București

str. Anton Pann, zona Unirii, sector 3, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Liftnu
Număr apartamente17
Număr clădiri1
Parcarela subsol intre 12–14 mp
Regim inalțimeS+P+3E
Structură rezistențăcadre si stalpi din beton
Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Centralizat amplasat dar cu liniște asigurat

In inima capitalei, în zona Unirii, lângă Bulevardul Unirii, se găsește amplasat ansamblul de locuințe „Neofort Rezidențial 53". Pentru construirea blocului rezidențial a fost aleasă o stradă liniștită din sectorul 3 - strada Anton Pann și aceasta este puțin ferită de agitația urbană, până la care nu ajunge zgomotul și gălăgia străzilor mari din capitală. In zona unde se află localizat ansamblul de locuințe se află construite atât blocuri cât și sunt și case private cu un regim mic de înălțime.

Complexul de locuințe se învecinează cu clădirea Tribunalului din București ( la doar 550 de metri) și facilită de mulți alți vecini de interes strategic din capitală: Brigada Rutieră București, cu diferite muzee (Muzeul Holocaustului) și Teatrul Evreiesc de Stat , de asemenea ansamblul locativ se învecinează cu o mulțime de instituții de învățământ din capitală: Colegiul Național „Matei Basarab”, Liceul Teoretic „Mihai Ionescu”, Școala Gimnazială „Barbu Delavrancea”, Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”, Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu”, Școala și Grădinița Montessano, Complexul Educațional Laude – Reut și Centrul distractiv pentru copii „Jingle Joi”.

În apropiere de casa locativă se află multe diverse cofetării, cafenele și restaurante, este fast food-ul McDonald’s, Piața Hala Traian, hipermarket-ul Carrefour, funcționează diferite magazine, sunt bănci, farmacii și este Centrul Medical Veridia, Spitalul GynecoLife și Spitalul Constantin Angelescu.

Pentru a ajunge la orice punct de interes din București se poate de folosit mijloacele de transport în comun, acestea au stații amplasate imediat în apropierea complexului, la maxim 200-300 de metri. Iar în 16 minute pietonal se ajunge de la complexul locativ până la Piața Unirii și se parcurge o distanță de doar 1200 de metri. Sunt 4,6 km până la Gara de Nord din București și 18,3 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar 13,9 km sunt de parcurs de la complexul locativ „Neofort Rezidențial 53" până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”

Date generale despre construcție și amenajarea complexului

Ansamblul rezidențial „Neofort Rezidențial 53" este definitiv finalizat și vine prezentat pe piața imobiliarelor noi din centrul capitalei cu o clădire locativă modern stilată, care dispune de un aspect atractiv și la construcția căreia au fost folosite doar materiale calitative și unde s-au utilizat cele mai noi tehnologii din domeniul construcțiilor, izolărilor și finisajelor de imobile. Regimul de înălțime al blocului locativ este relativ mic și dispune de o rezistență sporită seismică, imobilul este construit cu un Subsol plus Parter și plus 3 Etaje de apartamente. Carcasa imobilului are o structură din cadre cu stâlpi din beton armat și cu toate închiderile exterioare și interioare zidite din cărămidă Porotherm, unde grosimea pereților este de 300 mm. Iar peste pereții exteriori este calitativ aplicat un sistem de termoizolare din polistiren grafitat de 10 cm grosime. Fațada clădirii locative este căptușită cu vopsea structurată decorativă de culoare albă. Acest bloc de locuințe este construit în conformitate cu toate normele, cerințele și au fost păstrate toate standardele pentru a fi încadrat în clasa de eficiență energetică "A". Imobilul dispune de tâmplărie exterioară instalată din profil PVC cu 5 camere termice Salamander, care are 3 foi de sticlă termopan.

Pentru a întări construcția și a ridica semnificativ structura de rezistență seismică și confortul locatarilor, la mijlocul blocului este instalat puțul ascensorului, acesta este de ultimă generație și funcționează fără a face zgomot. Liftul este accesibil de la orice etaj și coboară până în subsolul blocului locativ.

Locurile de parcare ale complexului locativ sunt prevăzute cu mărimea de 12-14 mp și sunt proiectate subterane, acestea se află în subsolul blocului.

Iar accesul către casa de apartamente se efectuează printr-o stradă asfaltată și puțin aglomerată.

Informații utile despre simpaticele locuințe

Întreg complexul locativ dispune de un număr total de 17 unități locative cu 2 camere cu suprafețele de 53,26 mp sau 64,50 mp și apartamente cu 3 camere cu suprafața de 106,71mp. Toate apartamentele complexului imobiliar "Neofort Rezidențial 53" au planimetrii la maxim de funcționale, unde absolut tot spațiul locuibil este logic gândit și utilizat la maxim de eficient. Apartamentele sunt proiectate cu diferite spații: mai mici pentru persoane singure sau mai spațioase pentru familii cu copii, dar absolut toate sunt foarte confortabile și cumpărătorii au posibilitatea de a alege dintre apartamente cu bucătării închise sau cu bucătării de tip open - space.

Pentru viitorii locatari apartamentele sunt finisate și dispun de placaje pe pardoseli cu parchet de producere germană de 10 cm grosime și cu gresie și faianță de la Marazzi, de asemenea locuințele dispun de toate ușile interioare instalate, furniruite și alese da la Pinum, ușa, ce este instalată la intrare in apartamente este din metal și este placată cu MDF, camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare de la Romstal și Grohe, iar toate instalațiile sanitare sunt din PPR. În living-uri este prevăzut sistem de aer condiționat. Și locuințele beneficiază de senzori de gaz și au instalate centrale termice proprii de la firma Vaillant, care fac sistemul de încălzire complet autonom și individual.

Pentru fiecare utilitate racordată la locuințe este de instalat contor și apartamentele dispun de apă și apometre, au curent și gaz cu contoare, de asemenea sunt branșate la sistemul de canalizare.

Pe trei laturi ale blocului locativ toate ferestrele dispun de viziune către zona locativă.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe "Neofort Rezidențial 53" este compania "Neofort Biz".

Pentru a semna cât mai repede contractul de cumpărare a locuinței Dumneavoastră în complexul locativ "Neofort Rezidențial 35", trebuie să treceți neapărat pe pagina web a Dezvoltatorului și să vedeți contactele directe și restul informațiilor importante pentru Dumneavoastră.

Unde se afla Neofort Rezidential 53?

str. Anton Pann, zona Unirii, sector 3, București.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 53?

Neofort Rezidential 53 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Neofort Rezidential 53.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 53 în București?

Dezvoltator Neofort Rezidential 53 – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC