Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 47
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Zeletin, zona Baneasa, sector 1, București

Neofort Rezidential 47 pe hartă București

str. Zeletin, zona Baneasa, sector 1, București

Etape dezvoltare

Neofort Rezidential 47
construit
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala de apartament marca Rielo
🟧 Liftlift marca Kron
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet cu finisaje personalizate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente64–186 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Detalii despre locul de amplasare

Ansamblul locativ „Neofort Rezidențial 47” se află situat în partea de Nord a municipiului București și are o locație foarte bună dun sectorul - pe strada 23 August, Otopeni. Ansamblul rezidențial se află amplasat în zona Bulevardului Aviației și în apropiere de Podul Băneasa, nu departe se află Bulevardul Aerogării și este clinica Medicover.

Până la blocul locativ nu ajunge zgomotul bulevardelor mari deoarece în fața imobilului este deja construit un rând de blocuri locative, care semnificativ rețin gălăgia și minimizează zgomotul mașinilor.

Un mare avantaj de amplasare pentru părinți și copii este faptul că în această zonă se află destul de multe organizații educaționale și localuri de învățământ, aici funcționează diverse grădinițe, școli și licee, acestea sunt atât private cât și de stat: Grădinița Germană „Engel Bengel”, Academia copiilor „Nirvana”, Grădinița „MyFirst Engkish”, Grădinița cu program prelungit Nr. 1, After School Otopeni „Kids English Adventure”, Școala Generală și Liceul Teoretic „Ioan Petruș” din Otopeni și nu departe se află Academia de Poliție.

În preajma clădirii rezidențiale sunt construite numeroase centre comerciale și locatarii beneficiază de acces la următoarele: Mega Image, Piața Agroalimentară Otopeni, supermarket-ul Lidl și hipermarketul Auchan. Precum li în această zonă la o distanță accesibilă se află sala sportivă World Class, sunt cafenele și baruri, funcționează câteva farmacii și sunt câteva benzinării pe drum spre centrul capitalei.

De la casa cu apartamente „Neofort Rezidențial 47” sunt numai 4,9 km până la Parcul Acvatic din Otopeni și este acces rapid până la la stațiile de transport public și acces ușor către locurile importante din capitală, până la Piața Unirii sunt de parcurs 18,2 km. Aerogara din Băneasa se află la 13,4 km (pentru traseul cu mașina). Aeroportul Henri Coandă este la o distanță de doar 3,5 km de la complex.

Informații generale și caracteristici tehnice despre complex

Complexul de locuințe „Neofort Rezidențial 47” se prezintă pe piața imobiliarelor noi din nordul capitalei cu o clădire de apartamente modernă, ce are un aspect elegant și atractiv. Regimul de înălțime al blocului locativ este cu un Subsol plus Parter și plus 5 Nivele de apartamente. Casa este proiectată cu balcoane deschise și acestea sunt complet finisate cu gresie, scurgeri de apă, au condusă electricitate, au instalate becuri stilate și dispun de balustrade din fier și cu sticlă securizată fumurie, care perfect se evidențiază pe tencuiala decorativă a fațadei de culoare maro deschis.

Caracteristici tehnice: structura de rezistență a construcției are o fundație de tip radier general pe care se bazează cadrele, stâlpii și grinzile din beton armat, pentru construcția tuturor zidurilor perimetrale este utilizată eficienta cărămidă Porotherm cu grosimea zidurilor exterioare de 25 cm, peste care este aplicat un sistem de protejare termică cu grosimea de 100 mm realizat din polistiren expandat și plus fațada clădirii rezidențiale este finisată cu tencuială decorativă Caparol, care se caracterizează cu calitățile sale extraordinare de păstrare a culorii vii pe o foarte lungă durată de exploatare și păstrarea înfățișării curate permanent.

Iar elementele de tâmplărie exterioară instalate sunt alese de la liderul – firma Salamander, ferestrele și ușile de la balcoane sunt confecționate din profil PVC pentacameral și feronerie Roto, sunt cu geam termopan și cu trei rânduri de sticlă cu rupere de punte termică, unde sticla este acoperită cu un start de low- e de protecție ultravioletă, dar care permite pătrunderea căldurii în interior și menținerea acestea pe o lungă perioadă de timp, de asemenea ferestrele dispun de un grad înalt de eficiență nu numai termică dar și fonică și nu permit pătrunderea prafului în interiorul încăperilor.

Datorită tuturor punctelor de eficiența energetică a ferestrelor, fațadei termic izolate, acoperișului hidro și termo izolat și a materialelor de construcție de un grad sporit de eficiență termică, clădirea locativă „Neofort Rezidențial 47” obține certificare energetică de clasă – „A”.

Petru finisarea spațiilor comune din interiorul complexului rezidențial – în coridoare, hol, pe casa scării sunt aplicate materiale exclusiviste și încăperile sunt finisate cu plăci din granit și piatră naturală, iar pe pereți este aplicată tencuială „venețiană”.

Pentru confortul locatarilor blocul rezidențial beneficiază de un ascensor „Kronlift”, care dispune de caracteristici înalte de siguranță, silențiozitate și confort.

În incinta ansamblului locativ „Neofort Rezidențial 47” pentru parcarea mașinilor rezidenților sunt organizate locuri de parcare atât supraterane cât și la dispoziția loatarilor există locuri de parcare organizate și subterane.

Prezentarea apartamentelor mega confortabile

Ansamblul locativ „Neofort Rezidențial 47” cuprinde în total un număr de 11 apartamente, care toate se vor preda cumpărătorilor complet finisate, în versiune – la cheie. Unitățile locative sunt proiectate cu scheme cu două, trei și patru camere. Locuințe sunt interesante nu numai pentru trai dar și pentru a fi închiriate cu un randament foarte bun, nu numai din punct de vedere al localizării întrebate dar și din punct de vedere al schemelor funcțional și logic gândite, a finisajelor folosite și al poziționării optime a apartamentelor pe fiecare nivel locativ - doar câte două unități.

  • Apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața de - 64,20 mp;
  • Apartamentele cu 3 camere sunt prezentate cu suprafețele de – 96,80 mp și 99,2 mp;
  • Apartamentele cu 4 camere sunt proiectate cu mărimea de – 186,9 mp.

Într-un buget foarte generos sunt oferite toate finisajele apartamentelor și sigur că acestea pot fi personalizate în dependență de gustul și placul cumpărătorului și a viitorilor locatari. Unde pardoselile dispun de placaje cu gresie (în blocurile sanitare și bucătării) și parchetul de trafic intens cu grosimea de 12 mm este placat pe pardoselile din camere și holuri. Pentru finisarea pereților din băi este aleasă faianța de modele moderne și culori atractive, care pot fi combinate cu o mulțime de variante de mobilier (gresia și faianța aplicată este de producere italiană), iar pereții din alte încăperi sunt tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă albă. Toate ușile camerelor interioare sunt oferite de la Pinum, sunt instalate (sunt cu o imitație a structurii de lemn) și sunt vopsite de culoare albă (la dorință), de asemenea apartamentele au instalată și ușa de acces metalică (cu închidere multipunct). Pentru camerele de baie sunt dotate și instalate de către constructor toate obiectele sanitare (de la Romstal) și apartamentele se dau în exploatare cu instalațiile sanitare dotate și cu toate țevile cu sistem de izolare Romstal, puse la poziții.

În apartamente instalațiile termice sunt trase și montate și fiecare locuință separat are instalată câte o centrală termică individuală (în condensații), ce funcționează pe gaz și este prezentată de la bine cunoscuta firmă pe piață - firma Buderus, această firmă s-a recomandat foarte pozitiv în timp de ani de exploatare.

Locuințele se predau viitorilor rezidenți cu toate instalațiile electrice echipate, unde cablajele utilizate sunt din cupru și sunt trase prin pereți sub tencuială și sun amestecul uscat. De asemenea în apartamente sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele, acestea toate sunt alese de un nivel înalt de calitate, sunt de culoare albă și sunt foarte atent și calitativ instalate pe ani de zile în funcțiune. De asemenea, în apartamente există proiectate și instalate trasee (preinstalare) pentru sistemele de aer condiționat.

La blocul rezidențial sunt racordate toate utilitățile și în apartamente este branșament la apă, gaze naturale, curent electric și sistem de canalizate, iar pentru fiecare utilitate separat în apartamente sunt instalate contoare și apometre.

Ansamblul de locuințe este dezvoltat de către bine cunoscuta și la fel de bine recomandata pe piața imobiliară din România - compania „Neoford Biz”. Specialiștii companiei de dezvoltate oferă cumpărătorilor servicii de consultanță și ajutor pe parcursul întregii perioade de achiziționare a unui dintre apartamentele complexului rezidențial „Neofort Rezidențial 47”, precum și agenții companie vă stau la dispoziție cu un sprijin pentru a primi un credit și pentru a vă oferi pachetul complet de documente necesare pentru bancă.

Pentru a contacta unul din agenții companiei „Neoford Biz”, vă invităm să treceți direct pe pagina Dezvoltatorului, unde sunt afișate toate contactele directe și de unde puteți sugera mai multe poze și alte informații detaliate despre apartamentele noi construite ale complexului locativ „Neoford Rezidențial 47”.

Unde se afla Neofort Rezidential 47?

str. Zeletin, zona Baneasa, sector 1, București.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 47?

Neofort Rezidential 47 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Neofort Rezidential 47.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 47 în București?

Dezvoltator Neofort Rezidential 47 – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC