Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 42
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Soldat Alexandru Magatti, zona Piața Muncii, sector 3, București

Schițe și prețuri în Neofort Rezidential 42

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 50.24 m2totul e vândut
3 camere
de la 114.16 m2totul e vândut

Neofort Rezidential 42 pe hartă București

str. Soldat Alexandru Magatti, zona Piața Muncii, sector 3, București

Etape dezvoltare

construit
finalizat0 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala de apartament marca Ariston, încălzire în pardoseală
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamente5
Număr clădiri1
Parcaresuraterană
Regim inalțime P+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 3‑camere, penthouse
Suprafața apartamente50–135 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa și detalii de locație

Ansamblul de imobile „Neofort Rezidențial 42” se află situat într-o zonă ultracentrală, în zona Piața Muncii /Vatra Luminoasă/zona Iancului, pe strada Soldat Alexandru Magatti din sectorul 3 al Bucureștiului.

Ansamblul de locuințe beneficiază de liniștea zonei, unde se află construite case de tip vile și case cu regimuri mici de înălțime. De asemenea casa nouă facilită de proximitatea imediată față de punctele cheie din capitală și are în apropiere supermarket-ul Mega Image, sunt multe și diverse centre comerciale, este Spitalul Victor Babeș, aici este Grădinița „Little Star”, Grădinița „Dumbo Kids Academy”, Școala Gimnazială „Cezar Bolliac”, Liceul Teoretic „Hyperion” și Școala privată „Bell Bucharest/Baba Novac”.

În apropierea blocului de apartamente circulă numeroase mijloace de transport în comun și se află Stația de Metrou Muncii, sunt doar 3,5 km până în centrul capitalei, 6,8 km până la Gara de Nord, 20,4 km până la Aeroportul Henri Coandă și 13,7 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu.

Descrierea interiorului și amenajarea complexului

Complexul locativ este prezentat cu o clădire extraordinară, construită cu design unic cu un Parter + 2 Etaje și o Mansardă. Casa rezidențială este mega atrăgătoare și are o înfățișare fascinantă și ultramodernă.

Pentru a obține și a menține clasa de performanță energetică de nivelul A+ corpul de imobile „Neofort Rezidențial” este construit din cele mai calitative materiale și care sunt de un grad superior de eficiență termică plus sunt folosite cele mai inovative sisteme termice de izolare și tâmplărie exterioară de calitate superioară. De asemenea toate materialele utilizate la construcție au fost alese cu capacități ignifuge și de o înaltă durabilitate.

Structura constructivă a casei locative oferă un grad superior de rezistență seismică, deoarece se caracterizează cu o amprentă mare și cu un mic regim de înălțime, iar construcția este realizată din cadre, diafragme din beton armat și stâlpi din beton armat cu absolut toți pereții înălțați cu zidărie din cărămidă „Porotherm”, unde grosimea de 25 cm este prevăzută pentru închiderile exterioare și a pereților dintre apartamente, iar pentru compartimentarea interioară grosimea zidurilor este de 12 cm. Pe pereții exteriori ai blocului de locuințe este fiabil aplicat un sistem de izolare termică cu grosimea de 100 mm. Tâmplăria exterioară instalata la blocul rezidențial este din profil PVC (de culoarea- gri antracit) și are 7 camere termice și dispune de trei foi de geam termopan de la Saint Gobain, iar profilul este ales de la compania cu renume Salamander.

Pardoselile spațiilor comune din incinta blocului locativ sunt placate cu granit și sunt finisate în stil modern cu materiale contemporane.

Locurile de parcare sunt oferite rezidenților în incinta complexului - contra cost și sunt prevăzute supraterane.

Număr limitat de apartamente

Ansamblul de locuințe „Neofort Rezidențial” apare pe piața imobiliarelor noi din capitală cu 5 locuințe reușit compartimentate cu balcoane mari: garsoniere de două tipuri, 2 apartamente cu 3 camere și o locuință de tip – Penthouse.

Garsonierele de tip – Studio cu suprafața totală de 50,24 mp și 51,14 mp respectiv cu suprafețele utile de 37,78 mp și 38,03 mp.

Trei tipuri de apartamente cu 3 camere cu suprafața total construită de la 114,16 mp până la 137,15 mp respectiv cu suprafețele utile cuprinse între 81,01mp și 100,65 mp.

Apartamentele ansamblului locativ „Neofort Rezidențial” se predau finisate - la cheie și în dependență de momentul rezervării și/sau achiziționării locuințelor există posibilitatea de alegere a finisajelor interioare.

Pardoselile locuințelor sunt turnate și dispun de placaje cu parchet laminat de grosimea de 10 mm. Pentru pardoselile și pereții camerelor de baie și bucătării (parțial) este aplicată gresia și faianța de la Delta Studio. Și camerele de baie se predau locatarilor excelent finisate și complet echipate cu obiecte sanitare (Delta Studio). Ușile interioare, ce sunt instalate la camerele apartamentelor sunt de la Porta Doors sau Pinum și ușa de acces în apartamente la fel este dotată și instalată de către Dezvoltator și este efectuată din metal (Pinum).

Pentru asigurarea unei locuințe autonome din punct de vedere al încălzirii, toate apartamentele sunt asigurate cu câte o centrală termică de la firma producător Ariston, ce funcționează pe gaz și sistemul de încălzire este prevăzut cu toate instalațiile termice conduse prin pardoseli.

La bloc sunt conectate toate utilitățile și acestea sunt distribuite către apartamente și sunt contorizate separat, pentru consumul energiei electrice și a gazelor naturale sunt instalate contoare, iar pentru apa folosită există montate apometre.

Alte detalii și informații legate de apartamentele noi ale complexului locativ „Neofort Rezidențial 42” sunt afișate pe pagina web a Dezvoltatorului – compania „Neofort Biz”.

Unde se afla Neofort Rezidential 42?

str. Soldat Alexandru Magatti, zona Piața Muncii, sector 3, București.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 42?

Neofort Rezidential 42 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Neofort Rezidential 42.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 42 în București?

Dezvoltator Neofort Rezidential 42 – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC