Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 38
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Vasile Toneanu, zona Dristor, sector 3, București

Neofort Rezidential 38 pe hartă București

str. Vasile Toneanu, zona Dristor, sector 3, București

Etape dezvoltare

Bloc 2
construit
finalizat2 trimestrul 2019
Neofort Rezidential 38
construit
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente10
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+ 2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr cameregarsonierе, 2‑camere
Suprafața apartamente31,21–89,41 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare excepțională cu liniște și facilități urbane

În municipiul București, la sectorul 3, între cartierele Vitan și Dristor, pe strada Vasile Toneanu, se află poziționată clădirea atractivă a complexului rezidențial „Neofort Rezidențial 38”.

Blocul de locuințe se amplasează într-o zonă foarte liniștită, unde se află case unifamiliale și unde este un loc retras față de agitația urbană și gălăgia străzilor aglomerate. În imediata apropiere de complexul rezidențial funcționează hipermarket-ul Auchan, acest fapt semnificativ economisește timpul la cumpărături. De asemenea aici nu departe de casă funcționează market-urile Mega Market, Lidl și Penny, este centrul comercial București Mall și funcționează cinema, sunt diverse cafenele, restaurante și se află sălile sportive: Sas Gym și Exclusive Fitness.

În această zonă este Grupul Școlar Individual „Timpuri Noi”, Școala Gimnazială Nr. 95 și este Grădinița Brândușa, sunt farmacii și organizațiile medicale: Policlinica Vitan Dudești, clinica privată „Gral Medical” și se află Inspectoratul de Poliție Nr. 11.

De la complexul de locuințe este acces foarte ușor către o mulțime de puncte importante, de exemplu destul de repede se poate ajunge până la locurile înverzite, până la Parcul Titan și până la Parcul Național Văcărești sunt de parcurs în jur la 1,8 – 2,8 km. La o distanță de doar 300 de metri de la casa locativă se află stațiile mijloacelor de transport în comun (RATB) și până la stația de Metrou Dristor sunt de parcurs în jur la 10 minute pietonal. Până în centrul capitalei se ajunge cu mașina în maxim 12 minute, iar Piața Unirii din București se află la o distanță de 2,6 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 19,4 km de la blocul locativ și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 15,3 km.

Descrierea tehnică a proiectului imobiliar

Ansamblul locativ este prezentat cu un singur bloc locativ. Clădirea ansamblului imobiliar „Neofort Rezidențial 38” este construită și complet finalizată. Regimul de înălțime al imobilului este mic (Parter + 2 Nivele locative + o Mansardă) și asigură locatarilor nu numai un nivel înalt de intimitate dar și un grad sporit de rezistență la cutremure.

Infrastructura blocului rezidențial este compusă dintr-un sistem de fundație de tip – radier general. Suprastructura construcției este realizată din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat, care sunt dimensionate conform legilor și tuturor normelor în vigoare. Zidăria pereților și a închiderilor perimetrale este concepută din blocuri ceramice și clădirea dispune de placaje exterioare a fațadei cu soclu cu un termo sistem calitativ peste care este căptușită tencuiala decorativă lavabilă, placaje ceramice și piatră, astfel formând o expoziție perfectă a combinației culorilor: alb, gri închis, gri deschis și galben. Casa este acoperită cu învelitoare din țiglă metalică, la fel de culoarea gri și tipul acoperișului este – șarpantă din lemn ignifugat, desigur că acesta este fiabil termo și hidro izolat.

Clasa de eficiență energetică a blocului imobiliar este – „A”.

În complexul rezidențial „Neofort Rezidențial 38” toate locurile de parcare se află poziționate la parterul clădirii rezidențiale, dar există organizate și câteva locuri supraterane.

Tipuri de apartamente, suprafețe și finisaje

În clădirea ansamblului de locuințe „Neofort Rezidențial 38” sunt concepute doar 10 unități locative, dintre care sunt: o garsonieră și 9 apartamente cu 2 camere.

Garsoniera are suprafața utilă de 31,21 mp, iar apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu suprafețele utile de: 48,16 mp, 52,02 mp, 69,35 mp și 89,41 mp.

Toate apartamente beneficiază de balcoane și terase cu suprafețe generoase ce pot ajunge până la 22-32 mp.

În vânzare sunt oferite apartamente complet echipate și finisate – la cheie, cu toate instalațiile și dotările conectate.

Pentru acoperirea pardoselilor este ales parchetul și gresia ceramică (spații umede), în dependență de încăpere. Pereții sunt tencuiți vopsiți cu vopsea lavabilă cu o granulație mică, tavanele la fel sunt tencuite și cu lavabil vopsite, iar în camerele de baie pe pereți este placată faianța și în bucătării pereții parțial la fel sunt placați cu faianță. Tâmplăria interioară este instalată (ușile de interior sunt alese de calitate înaltă) precum și ușa de la intrare în fiecare apartament este instalată și confecționată din metal.

Locuințele sunt proiectate cu câte un sistem separat și autonom de încălzire, fiecare apartament se încălzește individual prin centrala termică proprie și prin calorifere. Toate instalațiile termice sunt dotate și instalate de către constructor. Instalațiile sanitare la fel sunt instalate și toate camerele de baie beneficiază de echipare completă cu obiecte sanitare, acestea sunt montate la poziții și conectate.

Toate utilitățile generale sunt racordate la apartamente și sunt oferite de la furnizorii zonali. În locuințe este apă, gaze naturale, curent electric și sistem de canalizare branșat. Contorizarea este individuală pentru fiecare apartament și la fiecare utilitate separat sunt conectate contoare și apometre.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Neofort Rezidențial 38” este deja bine cunoscuta companie, care construiește multe obiecte imobiliare în sectorul 3 și are o vastă experiență în acest domeniu – Compania „Neofort Biz”. Datorită colaborării Dezvoltatorului cu multe organizații financiare (unele din cele mai mari bănci a României), aceasta asigură cumpărătorilor asistență și consultanță calitativă, gratuit. De asemenea beneficiarii pot profita de taxe notariale reduse plus sunt asigurați cu siguranță sporită la tranzacția de cumpărare a apartamentelor.

Pe site-ul web a companiei „Neofort Biz” sunt afișate restul informațiilor despre complexul „Neofort Rezidențial 38” și se găsesc contactele directe către Dezvoltator, vă invităm, să treceți pe pagina web a acestuia.

Unde se afla Neofort Rezidential 38?

str. Vasile Toneanu, zona Dristor, sector 3, București.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 38?

Bloc 2, Bloc 1 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Neofort Rezidential 38.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 38 în București?

Dezvoltator Neofort Rezidential 38 – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC