Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 33
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Gheorghieni, 36, zona 13 Septembrie, sector 5, București

Schițe și prețuri în Neofort Rezidential 33

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 48 m2totul e vândut
2 camere
de la 62 m2totul e vândut
3 camere
vandute
de la 91.8 m2totul e vândut

Neofort Rezidential 33 pe hartă București

str. Gheorghieni, 36, zona 13 Septembrie, sector 5, București

Etape dezvoltare

Complex Neofort Rezidential 33
construit
totul e vândut
finalizat0 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, supermarket, interfon
Încălzirecentrală termică proprie
Mijloace de transportautobuz
Parcareexterioară
Regim inalțimeD+P+3+4R+5R
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente49,87–129,29 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare de excepție cu vecini de prestigiu

În apropiere de Centrul Vechi al orașului București, în zona Marriott – 13 septembrie și Palatul Parlamentului, pe strada Gheorghieni, nr. 36 din sectorul 5 este localizat ansamblul locativ „Neofort Rezidențial 33”. Zona de amplasare a complexului cuprinde case și vile private, iar rezidenții ansamblului locativ facilită de vecinătatea cu Palatul Parlamentului și Catedrala Mântuirii Neamului Românesc. Pe o rază de până la 2000 metri se află: Creșa Particulară „Roxy Baby”, Grădinița nr. 269, Școala Secundară nr. 146, Școala Gimnazială numărul 128, Colegiul Național Mihai Eminescu și Academia Tehnică Militară Ferdinand. De asemenea în apropiere de casa locativă se află o sala de sport „CrossFit Groove”, sunt centre medicale, restaurante, bănci, este Oficiul Poșta Română și secția de Poliție, Parcul Izvor și Parcul Cișmigiu. Pentru cumpărărturi chiar lângă casă se află market-ele Profi și Mega Image, iar până la centrul comercial Vulcan Value Center cu hipermarket-urile Carrefour și Kaufland sunt de parcurs în jur la 1,9 km, de asemenea la această distanță de la complex se află și magazinul JUSK.

Distanța până la Stația de Metrou Izvor este de 2,7 km, până la Piața Unirii sunt 2,8 km, Gara de Nord din București – 4,2 km, cea mai scurtă cale până la Aeroportul din Otopeni „Henri Coandă” este de 19,3 km.

Informații generale despre complex și structură

Clădirea complexul locativ „Neofort Rezidențial 33” este formată din trei tronsoane, toate fiind construite cu un regim egal de înălțime: Demisol + Parter + 5 etaje locative, etajele 4 și 5 sunt proiectate și construite retrase pentru a asigura locatarii cu terase mult mai mari și spațioase. Construcția imobilelor constă din cadre, stâlpi și diafragme din beton armat și imobilul are un nivel ridicat seismic cu o rezistență facilă la cutremure. Fundația clădirii este de tip – radier general. Pentru zidăria pereților neportanți este folosită cărămida Porotherm, grosimea pereților exteriori și pereților dintre apartamente este de 25 cm, iar pentru pereții interiori grosimea pereților este de 10 cm. Ferestrele apartamentelor sunt termopane, dispun de profil PVC Salamander cu 7 camere de izolare și au trei foi de sticlă. Piatră naturală este placată pe casa scării și toate spațiile comune sunt finisate. Clădirii locative îi este atribuită clasa de performanță energetică de tip – „A”.

Detaliile unităților locative

Ansamblul locativ „Neofort Rezidențial 33” dispune de apartamente decomandate și semidecomandate. Apartamentele sunt proiectate cu schițe moderne cu două și trei camere, precum și există și garsoniere funcționale. Majoritatea apartamentelor dispun de bucătării de tip – închis, dar sunt proiectate și câteva locuințe, unde bucătăriile sunt de tip – „Open Space” (deschise, legate de camera de zi). Garsonierele sunt prezentate cu suprafața de 54,02 mp. Suprafața construită a apartamentelor cu 2 camere este de 75,77 mp și 78,34 mp. Locuințele cu 3 camere au suprafața de 106,39 mp și 123,91 mp.

Apartamentele sunt prezentate în vânzare complet finisate (la cheie) cu materiale de la firmele renumite, ce sunt produse în Italia și Germania. Instalațiile și obiectele sanitare sunt de la producătorii italieni. Instalațiile sanitare sunt instalate în apartamente prin șapă și sunt din PPR. Iar instalațiile electrice sunt conduse prin tavan și prin tencuială și acestea sunt din cupru. Centrala termică în condensare este dotată pentru fiecare apartament și este instalată pe pereții din bucătării, aceasta asigură apartamentele cu apă caldă și sunt conectate la sistemul de încălzire individual pentru fiecare apartament.

Locuințele au conectare la toate utilitățile și acestea sunt contorizate separat pentru apă, gaz și curent electric individual pentru fiecare apartament. Compania „Neofort Biz” este o firmă destul de bine cunoscută pe piața României și aceasta este Dezvoltatorul complexului locativ „Neofort Rezidențial 33”. Compania „Neofort Biz” oferă pe piața imobiliară servicii de consultanță în vederea vânzărilor și dezvoltărilor imobiliare, pentru ansamblurile rezidențiale noi și cele în construcție firma oferă servicii de consultanță de arhitectură, în proiectare, design interior și landscaping. De asemenea pentru servicii de consultanță bancară și nebancară, la fel se poate de apelat la „Neofort Biz”.

Pentru a primi o consultanță financiară și a afla mai multe detalii și materiale complete despre complex și finisajele locuințelor, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al Dezvoltatorului complexului locativ „Neofort Rezidențial 33”, unde găsiți contactele directe și toate informațiile necesare pentru a rezerva apartamentul dorit și a deveni proprietar fericit cât mai repede.

Unde se afla Neofort Rezidential 33?

str. Gheorghieni, 36, zona 13 Septembrie, sector 5, București.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 33?

Complex Neofort Rezidential 33 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Neofort Rezidential 33.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 33 în București?

Dezvoltator Neofort Rezidential 33 – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC