Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 23
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Sirenelor, 63, zona 13 Septembrie, sector 5, București

Neofort Rezidential 23 pe hartă București

str. Sirenelor, 63, zona 13 Septembrie, sector 5, București

Etape dezvoltare

Neofort Rezidential 23
construit
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termica de apartament marca Vaillant
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr apartamente21
Număr clădiri1
Parcaresupterană si supraterană
Regim inalțimeS+P+7E
Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă

Despre apartamente

Număr camere2‑camere
Suprafața apartamente62–93 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Centralizat localizat

Ansamblul imobiliar „Neofort Rezidențial 23” se află amplasat în imediata apropiere a Centrului Vechi din capitală, pe strada Sirenelor, la numărul 63, sectorul 5 din orașul București. Complexul este localizat lângă Calea 13 Septembrie, în zona Catedralei Neamului, nu departe de Palatul Parlamentului, Parcul Cișmigiu, Parcul Sebastian și Parcul Izvor.

Vă prezentăm grădinițe, școli și universități din această zonă: Grădinița Nr. 269, centrul de educație „Art Kids Club”, sediul 2 al școlii „Step Up After School”, Școala Secundară Nr. 146, Școala Gimnazială Nr. 128, Școala Gimnazială Nr. 115, Școala Gimnazială Nr. 150, Școala Gimnazială „I. G. Duca” Nr. 146, Liceul „Miguel Cervantes”, Liceul „Ion Barbu”, Liceul Tehnologic Dimitrie Gusti, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”, Colegiul Național „Gheorghe Lazar”, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” și Universitatea Națională de Apărare „Carol I” și multe alte facultăți.

În apropiere de locuințe sunt cofetării, cafenele și berării, funcționează supermarket-ul Mega Image, Profi, hipermarket-ul Carrefour și hipermarket-ul Kaufland (în jur la 2,1 km), este magazinul JYSK, centrul comercial „Libetry Center Mall”, centrul comercial „Prosper Plaza”, de asemenea sunt bănci și se găsesc sălile sportive „Groovebox” și „UNI Sports”.

Aici sunt farmacii, stomatologii și astfel de instituții medicale: Centrul medical „Apollo”, Policlinica Panduri, Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL „Profesor Dorctor Dorin Hociotă”, Spitalul Clinic Profesor Doctor Theodor Burghele” și Clinica „Rovas/Royal Medical”.

Până la Bulevardul Libertății și la Rondul Coșbuc este o distanță de până la un kilometru.

Stația de Metrou Unirea și Stația de Metrou Izvor sunt localizate la doar câteva minute pietonal.

Distanțe până la punctele importante:

  • Piața Unirii – 2,4 km pietonal;
  • Gara de Nord – 4,3 km;
  • Aeroportul Internațional „Henri Coandă” – 18,6 km;
  • Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” – 16,7 km.

Caracteristica tehnică și prezentarea imobilului

Proiectul ansamblului rezidențial „Neofort Rezidențial 23” este complet definitivat și este prezentat cu o clădire locativă modernă, care a fost construită doar din materiale durabile și foarte calitative. Blocul rezidențial are un regim mediu de înălțime cu un Subsol plus Parter și 7 nivele locative și beneficiază de o rezistență seismică sporită la cutremure.

Structura constructivă a imobilului este realizată pe cadre, diafragme și stâlpi din beton armat. Închiderile exterioare și toți pereții neportanți sunt zidiți din cărămidă eficientă termic Porotherm și au grosimea de 25 cm. Iar grosimea pereților interiori și a compartimentărilor este de 13 cm și aceștia la fel sunt efectuați din cărămidă Porotherm.Pereții exteriori sunt căptușiți cu polistiren de 10 cm pentru a ridica nivelul de eficiență termică a blocului și pentru a minimiza costurile la facturi. Fațada imobilului este finisată cu tencuială decorativă cu culori combinate, culoare albă ca bază și balustradele balcoanelor sunt de culoare gri. Ferestrele instalate la bloc sunt cu profil PVC de la Salamander, au 7 camere de izolare termică și trei rânduri de sticlă. Clasa de performanță energetică a blocului rezidențial „Neofort Rezidențial 23” este – „A”.

Apartamente finisate cu materiale din Italia și Germania

Proiectul imobiliar „Neofort Rezidențial 23” oferă 21 de unități locative, toate dispun de scheme decomandate cu 2 camere, acestea sunt foarte confortabile și ideal compartimentate.

Apartamentele complexului locativ sunt proiectate în două tipuri:

  • Apartamentele de tip „A” dispun de suprafața utilă de 55,30 mp și au suprafața construită de 67,5 mp;
  • Apartamentele de tip „B” dispun de suprafața utilă de 58,11 mp și au suprafața construită de 72,63 mp.

Toate bucătăriile din apartamente sun proiectate delimitate de camerele de zi (de tip - închis). Grupurile sanitare din locuințe sunt proiectate să fie cu ventilare naturale deoarece toate beneficiază de geamuri. Toate geamurile din apartamente sunt prevăzute cu rulouri electrice, care sunt puse în funcțiune prin telecomandă. Apartamentele se încălzesc individual și dispun de câte o centrală termică proprie de marca Vailant, centralele sunt cu distribuitor și au conectate toate instalațiile termice. Toate instalațiile sanitare sunt conduse prin sapă și acestea sunt realizate din PPR. Iar prin tencuială și tavanele apartamentelor sunt trase toate instalațiile electrice și în locuințe sunt instalate toate dotările electrice. Blocul locativ este racordat la utilități și fiecare locuință este contorizată separat la fiecare utilitate.

Ansamblul imobiliar „Neofort Rezidențial 23” este dezvoltat de către bine cunoscuta companie de pe piața imobiliară din România – Compania de construcții și consultanță imobiliară „Neofort Biz”. Dezvoltatorul acceptă metode de plată prin creditare bancară sau plata poate fi și din surse proprii. Vă propunem, să treceți direct pe WEB site-ul Dezvoltatorului și să citiți toate informațiile detaliat oferite și toate amănuntele și caracteristicile tehnice ale apartamentelor noi din complexul locativ „Neofort Rezidențial 23”, precum și pe pagina oficială găsiți contactele directe ale Dezvoltatorului și multe materiale importante despre experiența companiei de construcții și despre imobilele perfect finalizate și oferite locatarilor pentru exploatare.

Unde se afla Neofort Rezidential 23?

str. Sirenelor, 63, zona 13 Septembrie, sector 5, București.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 23?

Neofort Rezidential 23 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Neofort Rezidential 23.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 23 în București?

Dezvoltator Neofort Rezidential 23 – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC