Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Nehoiu Residence
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍650 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. 1 Decembrie 1918, zona Nehoiu, Buzau

Schițe și prețuri în Nehoiu Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 februarie
2 camere58.85–64.85 m2de la ‍650 € +TVA / m2de la ‍38 253 € +TVA
3 camerede la 82.35 m2de la ‍650 € +TVA / m2de la ‍53 528 € +TVA

Nehoiu Residence pe hartă Brașov

str. 1 Decembrie 1918, zona Nehoiu, Buzau

Etape dezvoltare

Nehoiu Residence
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Nehoiu Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisistem Smart Home, spații comerciale
Număr apartamente24
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente58 – 82 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excelent localizat în inima naturii amplasat

Complexul de locuințe „Nehoiu Residence” este perfect localizat și reprezintă o oază de relaxare situată în mijlocul naturii și se află poziționat pe strada 1 Decembrie 1918, la numerele 3-5, în localitatea Nehoiu din județul Buzău. Apartamentele sunt construite într-o zona centrală a orașului Nehoiu și în imediata vecinătate a locuințelor noi se află granița cu Valea Prahovei. În apropierea complexului rezidențial se află Primăria orașului, este Oficiu Poștal, Sector de Poliție, sunt farmacii, cafenele, restaurante, supermarketuri (Profi și BigSmart), la 300 de metri de la clădire se află Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” și sunt doar 33 de metri până la Catedrala „Sfântul Gheorghe”.

De la blocul locativ până la Gara din Nehoiu sunt de parcurs aproximativ 700 de metri, iar până în capitala României este de parcurs o distanță de 143 km.

Informații tehnice și detalii de amenajare a complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Nehoiu Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente calitativ construit, ce are un regim de înălțime cu Parter plus 3 Etaje și o Mansardă primitoare, ce armonios încheie aspectul blocului rezidențial. Imobilul este foarte atractiv și ideal se încadrează în ambientul arhitectural al localității. La construcția blocului de apartamente au fost utilizate doar materiale de top și imobilul dispune de un grad înalt de siguranță și corespunde celor mai înalte standarde de confort. Blocul locativ are o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și compartimentările interioare zidite din blocuri BCA (beton celular autoclavizat), grosimea pereților exteriori este de 25 cm, iar pereții interiori sunt de 15 cm grosime. Ferestrele instalate la imobil dispun de profil din aluminiu Gealan, sunt calitative și au un grad termic și fonic înalt.

La parterul ansamblului de locuințe sunt prevăzute trei spații comerciale și locurile de parcare sunt organizate supraterane (câte un loc de parcare este gratuit oferit fiecărui cumpărător).

Descrierea apartamentelor cu dotări și finisaje

Ansamblul rezidențial „Nehoiu Residence” dispune de numai 24 unități locative, ce sunt perfect proiectate și au scheme inteligente și funcționale. În vânzare sunt oferite apartamente primitoare cu 2 și 3 camere decomandate și dispun de suprafețele cuprinse între 58 mp – 82 mp. Cu suprafața de la 58 mp până la 63 mp sunt proiectate locuințele cu 2 camere și mărimea apartamentelor cu 3 camere ajunge până la 82 mp. Proprietățile locative facilită de sistem „Smart Home”, prin intermediul căruia apartamentul achiziționat poate fi controlat la distanță prin aplicația de pe telefonul mobil. Plus fiecare apartament dispune de stația sa proprie de filtrare a apei și are instalat un sistem specializat cu filtre Cristalis și membrană osmotică cu 5 stadii de filtrare și purificarea apei cu filtru carbon. Apartamentele se predau în folosință complet finisate – „la cheie” și au pardoselile turnate cu sape de egalizare de 5 – 8 cm și sunt finisate cu parchet laminat placat peste folie de suport, iar pardoselile încăperilor cu umiditate înaltă sunt în plus hidroizolate și placate cu gresie antiderapantă. Toate tavanele locuințelor sunt placate cu plăci din gips-carton pe o structură metalică și sunt izolate cu vată minerală. Tavanele și pereții interiori din camerele de baie sunt suplimentar placați cu folie anticondens. Pereții sunt tencuiți mecanizat și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Sistemul termic al locuințelor este complet realizat, acestea sunt echipate cu centrale termice proprii și apartamentele sunt alimentate cu energie electrică de 230v și 280 v. Ansamblul rezidențial „Nehoiu Residence” este complet racordat la toate utilitățile orășenești.

Pentru mai multe informații despre finisarea locuințelor, despre metodele de plată acceptate și toate contactele managerilor de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm direct de pe pagina noastră să treceți pe site-ul web al complexului de locuințe „Nehoiu Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Nehoiu Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Nehoiu Residence în Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Nehoiu Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 650 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Nehoiu Residence în Brașov?

Modalități de plata în Nehoiu Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Nehoiu Residence?

Nehoiu Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC