Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Mobexpert Homes Pipera
în București

Prețul / m2
de la ‍1 257 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Vasile Alecsandri, zona Voluntari, București

Schițe și prețuri în Mobexpert Homes Pipera

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 30 martie
Vile
de la 138 m2de la ‍1 257 € +TVA / m2de la ‍173 500 € +TVA

Mobexpert Homes Pipera pe hartă București

str. Vasile Alecsandri, zona Voluntari, București

Etape dezvoltare

Mobexpert Homes Pipera
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiSpaţii de recreere şi fitness, shopping centers şi supermarkets, şcoli şi grădiniţe, atât private cât şi publice, restaurante şi cafenele
ÎncălzireÎncălzire în pardoseală
Liftnu
Mijloace de transportMijloace de transport in comun
Număr clădiri110
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeP+1E+2M
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilcase
Ziduribeton
Сurte închisăSistem supraveghere video imobil

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Suprafața apartamente138–160

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal amplasat cu confort și liniște învecinat

În partea de Nord a capitalei se află amplasat ansamblul rezidențial „Mobexpert Homes Pipera” și casele noi sunt localizate pe strada Vasile Alecsandri, zona orașului Voluntari, municipiul București. Locuințele noi sunt perfect amplasate într-o zonă liniștită și retrasă de agitație și zgomot, dar și totodată foarte aproape de toate facilitățile urbane. În apropiere sunt diverse supermarketuri, magazine, buticuri și nu departe de case se află centrele comerciale: Pipera Plaza, Jolie Ville și Băneasa Shopping City. Copiii rezidenților din acest complex locativ beneficiază de posibilitatea de a frecventa unele din cele mai prestigioase școli: British School of Bucharest, Școala Internațională Olga Gudynn, Questfield și Școala Americană. În proximitatea complexului este sala sportivă Atlantis Club și World Class, sunt centre medicale, farmacii și diverse localuri de agrement, nu departe este pădurea Băneasa și Grădina Zoologică, în zonă funcționează cafenele și restaurante.

De la complexul rezidențial „Mobexpert Homes Pipera” este acces ușor către Calea Floreasca și către principalul pol de birouri din zona bulevardului Dimitrie Pompeiu, precum și este acces rapid către ieșirea din București spre DN1, spre centura București și șoseaua A3 București – Brașov. Este de parcurs o distanță de 13 km până în centrului Bucureștiului și sunt 12 km până la Gara de Nord din capitală, circa 12 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” se ajunge parcurgând 8,8 km.

Prezentare generală a complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Mobexpert Homes Pipera” reprezintă o comunitate locativă formată din case de tip - vile înșiruite, ce au aspecte elegante și au un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și plus 2 Mansarde. Construite sunt imobilele pe cadre din beton armat și blocuri termo eficiente. Tâmplăria exterioară instalată la case este aleasă de la firma Schuco și are geam termopan instalat cu trei foi de sticlă. Iar pentru zonele amplasate la mansarde instalate sunt ferestre duble de tip Velux.

Pentru fiecare unitate locativă sunt prevăzute câte două locuri de parcare, ce sunt organizate supraterane. Precum și în complexul rezidențial există pregătiri pentru instalarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice. Întreg teritoriul ansamblului rezidențial este îngrădit și păzit și instalat este sistem de supraveghere video pentru fiecare imobil 24 din 24 de ore.

Despre vilele excepționale

Proiectul rezidențial „Mobexpert Homes Pipera” cuprinde 110 unități locative, fiecare cu câte 5 camere și 4 blocuri sanitare, ce sunt inedit proiectate și au scheme inteligent gândite. Fiecare locuință beneficiază de terasă și are grădina sa proprie (cu suprafața de circa 80 mp), unde poate fi amenajată o zonă de barbeque sau se poate de organizat un loc de joacă pentru copii. Vilele sunt proiectate cu suprafețele utile de la 138 mp până la 160 mp și sunt excepțional finisate cu materiale moderne, camerele de baie și bucătăriile sunt placate cu plăci ceramice porțelanate, blocurile sanitare au instalate obiecte sanitare de tip Waser. Pentru fiecare unitate locativă este realizat un sistem de încălzire autonom cu centrală termică proprie și instalațiile de încălzire sunt montate prin pardoseli plus termostat. Precum și pentru fiecare cameră sunt prevăzute unități de aer condiționat. În folosință casele se predau cu racordare totală la utilități și locuințele sunt asigurate cu electricitate și gaz, sunt alimentate cu apă și sunt branșate la sistemul de canalizare.

Ansamblul rezidențial „Mobexpert Homes Pipera” este dezvoltat de către compania „Olimp Imobiliare” și Dezvoltatorul acceptă plata prin orice tip de creditare bancară și plata cash.

Pentru mai multe detalii constructive și pentru alte informații despre achiziționarea caselor noi, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Mobexpert Homes Pipera”, unde sunt afișate contactele directe către managerii de vânzări și de pe care vă puteți programa la o vizionare.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Mobexpert Homes Pipera?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Mobexpert Homes.

Unde se afla Mobexpert Homes Pipera?

str. Vasile Alecsandri, zona Voluntari, București.

Cât costă metru pătrat în Mobexpert Homes Pipera?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1257 € +TVA.

Termen de finalizare Mobexpert Homes Pipera?

Faza I – finalizare în trimestrul 2, 2022.

Cine este dezvoltatorul Mobexpert Homes Pipera în București?

Dezvoltator Mobexpert Homes Pipera – Olimp Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC