Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Lake Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 068 € +TVA
pe ‍182 €
Dezvoltator
Adresa
str. Prelungirea Poet Ovidiu, zona lacul Siutghiol, Ovidiu, Constanța

Schițe și prețuri în Lake Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 15 august 2022
Townhouse-uriUltima unitate ramasa disponibila TIP 1de la 220 m2de la ‍1 068 € +TVA / m2de la ‍235 000 € +TVA

Lake Residence pe hartă Constanța

str. Prelungirea Poet Ovidiu, zona lacul Siutghiol, Ovidiu, Constanța

Etape dezvoltare

Lake Residence
construit
sunt locuințe la vânzare

Modalități de achiziție a unui apartament în Lake Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiparc
🟧 Liftnu
🟧 Număr apartamente150 vile duplex
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentesemifinisate la gri
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața apartamente146 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

În partea de Sud a orașului Ovidiu, în proximitatea lacului Siutghiol, se află construit Ansamblul Rezidențial „Lake Residence”, județul Constanța zona Dobrogea.

Facilitățile amplasării

Cartierul locativ „Lake Residence” se amplasează într-o regiune curată și liniștită chiar pe malul lacului și lângă un parc public cu suprafața de 7000 mp. Zona așezării oferă locatarilor acces facil spre punctele de interes din Constanța și Stațiunea Mamaia. În apropiere de cartierul locativ funcționează diverse restaurante, sunt două debarcadere pentru yachturi, multe hoteluri și localuri de odihnă. Distanța de la vilele Lake Residence până la Piața Unirii din Constanța este de 13,1 km, și poate fi parcursă în timp de 25 minute cu mașina. Gara din Constanța se află la 15,1 km de la cartierul locativ. Aeroportul Internațional Mihai Kogălniceanu se află situat la – 15,1 km, unde se ajunge foarte ușor și repede prin DN2A/E60.

Caracteristici generale a Complexului Rezidențial

Ansamblul Rezidențial „Lake Residence” se desfășoară pe un teren cu suprafața de 60 000 mp și conține mai mult de 100 de case de tip „Duplex”, care sunt construite cu un etaj de Parter și plus 1 Etaj locativ. Structura constructivă se bazează pe cadre turnate monolit compuse din stâlpi lamelari și grinzi din beton armat. Rigiditatea structurii este oferită de planșeele turnate monolit din beton armat. Închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă ceramică cu goluri și placate din exterior cu polistiren extrudat cu grosimea de 10 cm și apoi sunt finisate cu tencuială structurată, decorativă. Pereții din interior sunt clădiți din blocuri din beton celular autoclavizat și au grosimea de 15 cm. Casele sunt construite cu parcări laterale iar curtea caselor este amenajată verde cu gazon. În incinta Complexului locativ sunt pavate aleile pietonale, drumurile interioare sunt asfaltate și există zone verzi amenajate. De asemenea funcționează restaurante, magazine, sunt organizate locuri de joacă pentru copii și terenuri sportive. Clubul Rezidențial oferă locatarilor săi pază non-stop și protecție, intrarea în cartierul locativ este controlată și securizată.

Descrierea locuințelor

Locuințele sunt construite cu suprafața de 146 mp și dispun de 3 dormitoare, o cameră de living, o bucătărie și câteva băi. Casele se predau beneficiarilor în variantă „semifinisată”. Tâmplăria exterioară este instalată și este cu profil PVC de culoare maro cu 5 camere și are geam termoizolant tripan. Vilele sunt racordate la toate utilitățile: la gaz, apă, canalizare și curent electric. Căsuțele oferă vederi minunate asupra lacului Siutghiol.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Lake Residence” este Compania „Westhouse Group” S.R.L.

Mai multe informații utile, amănunte, informații despre sistemul constructiv și finisaje și despre cum se poate de cumpărat o casă direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Lake Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Lake Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Lake Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare townhouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Lake Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1068 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Lake Residence în Constanța?

Modalități de plata în Lake Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Lake Residence?

Lake Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC