Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lake Residence
în Ovidiu

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresă
str. Prelungirea Poet Ovidiu, zona lacul Siutghiol, Ovidiu, Constanța

Mai detaliat despre bloc

Lake Residence
2 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut

Lake Residence pe hartă Ovidiu

str. Prelungirea Poet Ovidiu, zona lacul Siutghiol, Ovidiu, Constanța

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiparc
🟧 Liftnu
🟧 Număr apartamente150 vile duplex
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisate la gri
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe146 mp

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

În partea de Sud a orașului Ovidiu, în proximitatea lacului Siutghiol, se află construit ansamblul rezidențial „Lake Residence”, județul Constanța zona Dobrogea.

Facilitățile amplasării

Cartierul locativ „Lake Residence” se amplasează într-o regiune curată și liniștită chiar pe malul lacului și lângă un parc public cu suprafața de 7000 mp. Zona așezării oferă locatarilor acces facil spre punctele de interes din Constanța și Stațiunea Mamaia. În apropiere de cartierul locativ funcționează diverse restaurante, sunt două debarcadere pentru yachturi, multe hoteluri și localuri de odihnă. Distanța de la vilele Lake Residence până la Piața Unirii din Constanța este de 13,1 km, și poate fi parcursă în timp de 25 minute cu mașina. Gara din Constanța se află la 15,1 km de la cartierul locativ. Aeroportul Internațional Mihai Kogălniceanu se află situat la – 15,1 km, unde se ajunge foarte ușor și repede prin DN2A/E60.

Caracteristici generale a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Lake Residence” se desfășoară pe un teren cu suprafața de 60 000 mp și conține mai mult de 100 de case de tip „Duplex”, care sunt construite cu un etaj de Parter și plus 1 Etaj locativ. Structura constructivă se bazează pe cadre turnate monolit compuse din stâlpi lamelari și grinzi din beton armat. Rigiditatea structurii este oferită de planșeele turnate monolit din beton armat. Închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă ceramică cu goluri și placate din exterior cu polistiren extrudat cu grosimea de 10 cm și apoi sunt finisate cu tencuială structurată, decorativă. Pereții din interior sunt clădiți din blocuri din beton celular autoclavizat și au grosimea de 15 cm. Casele sunt construite cu parcări laterale iar curtea caselor este amenajată verde cu gazon. În incinta Complexului locativ sunt pavate aleile pietonale, drumurile interioare sunt asfaltate și există zone verzi amenajate. De asemenea funcționează restaurante, magazine, sunt organizate locuri de joacă pentru copii și terenuri sportive. Clubul Rezidențial oferă locatarilor săi pază non-stop și protecție, intrarea în cartierul locativ este controlată și securizată.

Descrierea locuințelor

Locuințele sunt construite cu suprafața de 146 mp și dispun de 3 dormitoare, o cameră de living, o bucătărie și câteva băi. Casele se predau beneficiarilor în variantă „semifinisată”. Tâmplăria exterioară este instalată și este cu profil PVC de culoare maro cu 5 camere și are geam termoizolant tripan. Vilele sunt racordate la toate utilitățile: la gaz, apă, canalizare și curent electric. Căsuțele oferă vederi minunate asupra lacului Siutghiol.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Lake Residence” este Compania „Westhouse Group” S.R.L.

Mai multe informații utile, amănunte, informații despre sistemul constructiv și finisaje și despre cum se poate de cumpărat o casă direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Lake Residence”.

V-ar putea interesa și alte ansambluri

Complexuri rezidențiale populare
Proiecte lângă Lake Residence

Unde se află Lake Residence?

str. Prelungirea Poet Ovidiu, zona lacul Siutghiol, Ovidiu, Constanța.

Termen de finalizare Lake Residence?

Lake Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Lake Residence.

Cine este dezvoltatorul Lake Residence din Ovidiu?

Dezvoltator Lake Residence – Lake Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC