Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex La Citadella Garden
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Apeductului, zona Uverturii, sector 6, București

La Citadella Garden pe hartă București

str. Apeductului, zona Uverturii, sector 6, București

Etape dezvoltare

La Citadella Garden
bloc 1, bloc 2, bloc 3
dat în exploatare
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr clădiri3
Parcaresupraterană
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilblocuri locuințe

Informații despre Ansamblul rezidențial

În siguranță localizat și cu liniște asigurat

Ansamblul rezidențial „La Cittadella Garden” se găsește amplasat într-o zonă foarte liniștită și ușor accesibilă, ferită de agitație și aglomerație. Locuințele noi se află pe strada Apeductului, la numărul 1E, în satul Roșu, comuna Chiajna din județul Ilfov (lângă sectorul 6 al municipiului București). De la imobilele noi este acces facil către zona de shopping Militari și către o mulțime de organizații educaționale și instituții de învățământ, către magazine, farmacii, supermarketuri, bănci, cafenele și restaurante, săli de fitness, puncte de relaxare și divertisment. Sunt 550 de metri până la supermarketul Mega Image, nu departe funcționează magazinele Decathlon, Metro Cash&Carry și supermarketurile Kaufland, LIDL și Penny. La 2,5 km (pietonal) de la locuințele noi se află centrul comercial „Militari”, sunt fast food-urile McDonald’s, KFC și funcționează sala de fitness „WorldClass Militari”. Grădinița „David Mihai” se află la 900 de metri de la complexul locativ, sunt 1100 de metri până la Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna” și nu departe se află Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Școala Gimnazială „Ion Dumitriu” și Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”.

În proximitatea complexului rezidențial „La Cittadella Garden” circulă autobuze, tramvaie și stația de metrou Păcii se află la 2,3 km. Sunt de parcurs aproximativ 10,3 km până la Piața Unirii din capitală, circa 7,5 km – 8 km până la Gara de Nord din București și 20,8 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 13 km.

Informații generale despre complexul locativ

Ansamblul rezidențial „La Cittadella Garden” se formează din 3 blocuri de apartamente și în incinta complexului se află patru vile de tip – Duplex. Toate imobilele sunt construite responsabil din materiale durabile și de calitate înaltă, cu respectarea normelor și cerințelor în vigoare. Casele au aspecte atractive și sunt finisate într-un stil arhitectural contemporan. În curtea complexului rezidențial sunt multe spații verzi plantate și există locuri de joacă pentru copii modern amenajate cu echipaje sigure.

Locurile de parcare din incinta complexului sunt organizate și supraterane și subterane. Pentru fiecare unitate locativă achiziționată este asigurat câte un loc de parcare gratuit. Iar pentru vilele din complexul locativ sunt prevăzute câte două locuri de parcare subterane.

Vile și apartamente

În complexul rezidențial „La Cittadella Garden” sunt prezentate variate modele de apartamente, toate cu scheme ergonomice și funcționale, ce au suprafețele de la 40 mp până la 101 mp, plus toate facilită de balcoane și terase spațioase. Unitățile locative cu o cameră dispun de suprafața totală utilă de 40 mp, suprafața locuințelor cu 2 camere este de 55 mp, apartamentele cu 3 camere sunt proiectat cu suprafața utilă totală de 68 mp și suprafețele balcoanelor și teraselor variază între 5 mp și 11 mp. Pentru locuințele din vile sunt prevăzute grădini personale cu mărimea de 9,86 mp și suprafața locuibilă este cuprinsă între 131,07 mp utili și 144,28 mp total construiți. Se livrează imobilele finisate cu materiale durabile și calitative, ce au aspecte moderne și atractive. Întreg ansamblul rezidențial are branșamente la rețelele publice de alimentare cu apă, cu curent electric, cu gaze naturale și este racordat la sistemul de canalizare. Fiecare proprietate locativă se contorizează separat (sunt apometre și contoare).

Ansamblul rezidențial „La Cittadella Garden” este dezvoltat de către compania „Dechuang România”, care oferă discount-uri plăcute, ce se aplică în dependență de metoda de plată aleasă de cumpărător. Pentru achiziționări vă rugăm să contactați Dezvoltatorul proiectului, toate contactele căruia și restul informațiilor de care sunteți interesați se află prezentate pe pagina web a complexului rezidențial „Citadella Garden”, accesul către care este oferit direct de pe pagina noastă.

De asemenea Complexul Locativ numesc La Citadella Residence.

Unde se afla La Citadella Garden?

str. Apeductului, zona Uverturii, sector 6, București.

Termen de finalizare La Citadella Garden?

La Citadella Garden – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul La Citadella Garden.

Cine este dezvoltatorul La Citadella Garden în București?

Dezvoltator La Citadella Garden – Dechuang Romania.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC