Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Golden Residence
în București
Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
bd. Pipera, 1-8, zona Pipera, Voluntari

Schițe și prețuri în Golden Residence

2 camere
de la 62.55 m2totul e vândut
3 camere
de la 83.55 m2totul e vândut
4 camere
de la 103.7 m2totul e vândut

Golden Residence pe hartă București

bd. Pipera, 1-8, zona Pipera, Voluntari

Etape dezvoltare

Golden Residence
construit
totul e vândut
septembrie
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlifturi Otis cu capacitatea de șase persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime2S+P+4E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente51 mp – 104 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Beneficiile și avantajele zonei de amplasare a complexului

Ansamblul locativ „Golden Residence” se află localizat în partea de Nord a Bucureștiului, pe Bulevardul Pipera, numărul 1- 8, zona Pipera, în orașul Voluntari, din județul Ilfov.

Zona Porsche Nord, unde se află localizat complexul locativ este o zonă liniștită, dar puternic dezvoltată din toate punctele de vedere, în această zonă se găsesc plantate multe zone verzi și sunt parcuri, funcționează școli, grădinițe, sunt centre comerciale și spitale. Mall-ul Promenada este localizat la o distanță de 4 minute și 1,9 km de la complex.

Fast food-ul McDonalds, Pipera Plaza, magazinul JYSK și Clubul sportiv „Planet Swim&Gym” sunt localizate la doar 900 de metri de la clădirea locativă (maxim 11 minute pe jos). Nu departe de complex se află Muzeul Național al Aviației Române, iar până la Parcul Herăstrău se ajunge în 10 minute – 5,3 km.

La dispoziția copiilor rezidenților din acest complex locativ sunt oferite în apropiere de casă cele mai prestigioase școli și grădinițe: Creșa „Prichindel”, Grădinița „Dreamland”, Grădinița „Tinkerbell”, Grădinița „Aricel” cu Școala „Sfânta Maria”, Centrul Educațional „Little London International Academy”, British School of Bucharest, Olga Gudynn International School, Mark Twain International School, Questfield School, Școala Germană Hermann Oberth, Școala Gimnazială Herăstrău, Liceul Teoretic Bilingv ITA Wegman și altele. Fiind localizat în cartierul de business al capitalei complexul rezidențial beneficiază de acces către zone de birouri și de la complex sunt numai 300 de metri până la infrastructura de transport urban de unde este acces foarte ușor și rapid către o mulțime de diverse mijloace de transport în comun. Stația de Metroul Aurel Vlaicu se află la doar ­­­­­2000 de metri. Stația de Metrou Pipera se află la 2200 de metri. Sunt 10,6 km de la complex până la Piața Unirii; 4,7 km până la Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu și 12,8 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”.

Structura, finisarea, amenajarea și echiparea complexului

Proiectul imobiliar „Golden Residence” reprezintă un bloc de apartamente, care îmbină funcționalitatea înaltă și aspectul estetic atractiv și modern. Regimul de înălțime al imobilului este realizat pe Două Subsoluri + Parter + 4 Nivele Locative. La construcția clădirii rezidențiale sunt respectate cele mai înalte norme și standarde de calitate și siguranță.

Sistemul constructiv al complexului locativ este format din pereți structurali realizați din beton armat plus grinzi și planșee la fel din beton armat, sistemul de construcție este efectuat în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare. Cărămida Porotherm a fost folosită pentru zidăria pereților exteriori și a celor interiori, grosimea pereților exteriori este de 25 cm, iar grosime pereților interiori este de 11 cm. Termo sistemul aplicat peste pereții exteriori are grosimea de 10 cm și este realizat din polistiren. Peste sistemul termic este placat stratul de finisare a fațadei din tencuială decorativă de culoare albă.

Tâmplăria exterioară, ce este instalată la imobil este realizată din profil PVC cu cinci camere termice și cu geam termopan, unde sticla are acoperire spre interior cu peliculă de tip low-e. Ascensoarele instalate în blocul rezidențial sunt de ultimă generație, sunt rapide și funcționează silențios, acestea au capacitatea de transportare a șase persoane și sunt de prodeucere de la firma OTIS. Mâna curentă instalată la scări este efectuată din inox.

Spațiile comune și coridoarele din blocul locativ sunt atent finisate și beneficiază de placaje cu plăci ceramice pentru trafic intens. De asemenea pe spațiile comune sunt instalați senzori de mișcare și temporizator pentru economia consumului curentului electric și aici pe spațiile comune încă sunt dotate cutiile poștale. Complexul rezidențial este echipat cu videointerfon la intrare cu bloc operator de apel. Și accesul în incinta ansamblului locativ este complet securizat. Locurile de parcare sunt organizate atât în subteran (pe două nivele) cât și sunt delimitate și locuri supraterane și acestea sunt oferite rezidenților contra cost.

Tipuri de apartamente, suprafețe, dotări și instalații

Clădirea ansamblului locativ „Golden Residence” este proiectată cu apartamente decomandate cu două, trei și patru camere.

Locuințele sunt proiectate cu următoarele suprafețe:

  • Suprafața utilă a apartamentelor cu 2 camere este de la 62,55 mp până la 68,04 mp;
  • Suprafața utilă a apartamentelor cu 3 camere este cuprinsă între 83,55 mp și 113,15 mp;
  • Suprafața utilă a apartamentelor cu 4 camere începe de la 103,7 mp și ajunge până la 128,83 mp.

Absolut toate apartamentele sunt foarte primitoare și luminoase au suprafețe vitrate mari și sunt eficient compartimentate. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite apartamente cu grădini private sau cu terase mari. Toate dotările locuințelor sunt moderne și au echipaje și finisaje de calitate superioară, alese de la cei mai renumiți furnizori din domeniu.

Din Germania este importat parchetul laminat și acestea are grosimea de 8 mm. Din Italia sunt importate gresia și faianța, designerii au ales placajele doar de calitate superioară. Toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de la Delta Design, sunt din ceramică albă, vasul de toaletă are rezervor încastrat cu clapetă de acțiune și este suspendat. Ușile interioare instalate sunt moderne și sunt prezentate de la PINUM. Ușile exterioare instalate la intrare în apartamente sunt din metal și sunt dotate cu sisteme de antiefracție.

Pentru completarea sistemului autonom de încălzire în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică în condensații, care este dotată cu un sistem automat de detecție și de protecție împotriva scurgerilor de gaze. Pentru montarea aparatelor de aer condiționat (individual) în fiecare cameră sunt instalate pregătiri – racorduri, la fel și pentru aparatajului electrocasnic sunt prevăzute prize. Toate apartamentele blocului rezidențial sunt conectate la utilitățile generale urbane și beneficiază de apă, gaze naturale, electricitate și sunt racordate la sistemul de canalizare. Sigur că fiecare utilitate din apartamente este contorizată separat și în locuințe sunt instalate apometre și contoare pentru gaz și curent electric.

Modalitățile de plată acceptate de către dezvoltator sunt flexibile și sunteți bineveniți atât cu plata cash cât și achiziționarea locuințelor poate fi și prin orice tip de credit bancar. Toți cumpărătorii sunt așteptați cu o vizită la Showroom-ul companiei de construcții, unde sunt prezentate unități și exemple ale finisajelor și echipamentelor utilizate la amenajarea apartamentelor noi din complexul rezidențial „Golden Residence”. Pentru a vă programa la o vizionare la Showroom vă puteți programa direct de pe site-ul ansamblului locativ „Golden Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Golden Residence?

bd. Pipera, 1-8, zona Pipera, Voluntari.

Termen de finalizare Golden Residence?

Golden Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Golden Residence.

Cine este dezvoltatorul Golden Residence în București?

Dezvoltator Golden Residence – City Smart Consulting.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC