Previzualizare foto – fotografie originală aici

Victoriei Luxury
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Dragoslavele, 6-8, zona Piața Victoriei, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Dragoslavele, 6-8, București (Victoriei Luxury)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Victoriei Luxury pe hartă București

str. Dragoslavele, 6-8, zona Piața Victoriei, Sector 1, București

Stadiul construcției Victoriei Luxury

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — ianuarie 2020

Stadiul construcției Victoriei Luxury - Spot 1, ianuarie 2020
Spot 1
ianuarie 2020
Stadiul construcției Victoriei Luxury - Spot 2, ianuarie 2020
Spot 2
ianuarie 2020
Stadiul construcției Victoriei Luxury - Spot 3, ianuarie 2020
Spot 3
ianuarie 2020

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart Home, videointerfon, boxe depozitare, generator curent, adapost ALA, clinică medicală
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală, aer condiționat inclus
🟧 Liftlift marca Otis cu capacitatea de 8 persoane
🟧 Mijloace de transport troleibuz, tramvai , autobuz, metrou
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente25
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare34 locuri de parcare subterană şi terestră
🟧 Regim inalțime2S+ P+7E
🟧 Securitatecamere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 5‑camere,
🟧 Suprafața locuințe62.89–229.16 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat ultracentral

Ansamblul rezidențial „Dragoslavele Residence” se află localizat prestigios, într-o zonă centrală a capitalei, pe strada Dragoslavele, nr. 2-4, nr. 6-8 și nr. 8A și pe strada Munții Tatra, nr. 17, sectorul 1, orașul București. Complexul locativ beneficiază de intrare din ambele aceste străzi.

Piața Victoriei este localizată la doar 50 de metri de la blocul locativ. Și desigur că din acest punct este acces către transportul public, către o mulțime de rute de autobuze, troleibuze, tramvaie și până la metroul Piața Victoriei sunt de mers 5 minute. În această zonă funcționează sala de sport „World Class America House”, sunt centre medicale, spitale, bănci, funcționează supermarket-ele Mega Image și Kaufland, sunt multe restaurante, cafenele, este fast food-ul McDonald’s și KFC.

Casa locativă se află în același cartier cu Muzeul Universității „Politehnica” din București, Muzeul Antipa, Școala Gimnazială de Arte „Iosif Sava”, Școala Gimnazială „Nicolai Titulescu”, Școala Gimnazială „Sfinții Voievozi”, Liceul Teoretic Național, Colegiul „Ion Socolescu”, Colegiul Național de Muzică „Eugen Enescu”, Facultatea de Chimie Aplicată și Știința Materialelor și Grădinița cu program prelungit Nr. 248. Până la 700 de metri sunt de parcurs până în parcul Kiseleff. Gara de Nord este localizată la 1200 de metri de la apartamentele complexului rezidențial „Dragoslavele Residence”. Până la Aeroportul Băneasa sunt – 12,7 km și la Aeroportul Henri Coandă – 14,7 km. Iar Piața Unirii este amplasată la – 4,4 km de la casa locativă.

Informații despre construcție și amenajarea complexului

Complexul rezidențial „Dragoslavele Residence” este construit pe un teren cu suprafața totală de 1200 mp. Blocul de apartamente are 2 subsoluri, plus un parter și 6 etaje de locuințe plus etajul 7 este construit – retras.

Structura sistemului constructiv al imobilului constă din stâlpi, diafragme și beton armat. La construcția pereților exteriori și interiori este folosită cărămida Porotherm, grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm, iar pereții dintre apartamente sunt zidiți cu grosimea de 25 cm. Pentru compartimentarea interioară (pereții din interiorul apartamentelor) dintre camere la fel este folosită cărămida Porotherm, doar că grosimea pereților este de 10 cm. Pentru a oferi casei un nivel înalt de eficiență termică, din exterior pereții au fost placați cu un sistem de termo izolare termică compus din plăci de polistiren expandat ce au grosimea de 10 cm. Fațada blocului locativ este finisată cu tencuială decorativă de culoare gri în combinație cu culoarea albă. Clădirea dispune de tâmplărie din aluminiu de la Reynaers, cu geam tripan. Etajele superioare sunt proiectate cu retrageri, care oferă apartamentelor scheme cu terase spațioase.

În complex locurile de parcare sunt amplasate în cele două subsoluri ale imobilului. De asemenea în subsol se află și spații de menire tehnică, spații de depozitare (boxe). În curtea complexului rezidențial sunt organizate și locuri de parcare terestre atât pentru locatari cât și pentru oaspeți, în așa mod că fiecare apartament este asigurat cu minimum un loc de parcare.

Tipuri de apartamente și finisaje

În ansamblul locativ „Dragoslavele Residence” este prezentat un număr total de 26 de unități locative. Apartamentele sunt proiectate cu planimetrii cu 2, 3 și cu 5 camere.

Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 62,89 mp și 81,26 mp. Apartamentele cu 3 camere au suprafața de 134 mp. Iar locuințele cu 5 camere dispun de suprafața de 229,16 mp. Etajul șapte al clădirii găzduiește doar un singur apartament de 5 camere, la etajul șase sunt amplasate doar 2 locuințe, la fiecare din etajele 1 și până la etajul 5 sunt amplasate câte 4 apartamente, iar la parterul casei sunt poziționate doar 3 locuințe. Fiecare proprietate locativă se predă cumpărătorilor complet finisată și sunt folosite doar materiale de lux. În dependență de stadiul lucrărilor, cumpărătorii facilită de posibilitatea de ași alege personal finisajele și tipul designului interior al apartamentului ales (culorile și stilul gresiei, faianței, parchetului și vopseaua de pe pereți, precum și obiectele sanitare). Apartamentele dispun de sistem de încălzire prin pardoseală și dispun de centrale termice proprii, precum și este instalat sistemul de climatizare pentru aer condiționat. Blocul rezidențial este racordat la sistemele de amenajare cu apă, curent electric, gaze naturale și canalizare. Fiecare utilitate este contorizată separate și contoarele sunt instalate la exteriorul apartamentului (pe spațiile comune).

Compania „LevOr Impex” S.R.L este Dezvoltatorul complexului rezidențial „Dragoslavele Residence” și aceasta are o experiență bogată în domeniul hotelier și activează pe piața României de mai mult de 10 ani. Metodele de plată acceptate de către Dezvoltator sunt: plata cash, plata cu avans (negociabil) și restul prin creditare ipotecară. Pe site-ul web al Dezvoltatorului ansamblului rezidențial „Dragoslavele Residence”, veți găsi mai multe detalii și informație amănunțită despre complex, apartamente, contacte, metode de plată și rezervare a locuințelor.

Acest proiect mai este numit și Dragoslavele Residence.

Unde se află Victoriei Luxury?

str. Dragoslavele, 6-8, zona Piața Victoriei, Sector 1, București.

Termen de finalizare Victoriei Luxury?

Victoriei Luxury – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Victoriei Luxury în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Victoriei Luxury din București?

Dezvoltătorul Victoriei Luxury este – LevOr Impex SRL.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC