Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Concept Sălciilor
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Sălciilor, 40, zona Nicolina 1, Iași

Concept Sălciilor pe hartă Iași

str. Sălciilor, 40, zona Nicolina 1, Iași

Etape dezvoltare

Concept Sălciilor
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, interfon
Încălzirecentrală termică proprie
Lift2 lifturi
Mijloace de transportautobuz, tren
Număr apartamente96
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+10E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente32,70–65,00 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare și zona de amplasare

Ansamblul locativ „Concept Sălciilor” se află localizat în cartierul Nicolina, pe strada Sălciilor, numărul 40. În apropiere de complex se află supermarketul Carrefour, sunt farmacii, săli sportive și parcuri. De asemenea în cartier se găsesc aceste instituții de învățământ: Grădinița Kitty, Grupul școlar Ion Holban și Colegiul Tehnologic Ion Holban. Nu departe de casa locativă se află Mănăstirea Galata.

Detalii constructive ale imobilului

Ansamblul rezidențial „Concept Sălciilor” este prezentat cu o clădire de apartamente construită cu parter plus zece nivele locative. Structura de rezistență a imobilului este efectuată pe cadre și închiderile sunt din cărămidă. Pentru izolarea termică exterioară este utilizat polistirenul cu grosimea de 10 cm. Clădirea este construită cu un design modern și dispune de balcoane simpatice. Tâmplăria exterioară, ferestrele și ușile balcoanelor sunt din profil Veka Softliane de 70 mm cu șapte camere și cu sticlă în trei rânduri (tripan). Imobilul dispune de 2 ascensoare fiabile și silențioase, de ultimă generație cu design modern și dimensiuni mari. Iar treptele scărilor interioare sunt efectuate din granit cu balustrade de inox. Parcarea complexului rezidențial este organizată la suprateran cu control de acces.

Facilitățile unităților locative

96 de apartamente confortabile sunt construite în clădirea complexului rezidențial „Concept Sălciilor”. Apartamentele sunt proiectate în 14 tipuri de compartimentări cu una două, și trei camere, toate foarte primitoare și luminoase, unde este logic gândit fiecare metru pătrat. Apartamentele cu o cameră sunt prezentate cu suprafețele de: 32,7 mp, 33,8 mp și 41,4 mp. Apartamentele cu două camere sunt prezentate cu suprafețele de: 45,55 mp, 46,3 mp, 48,85 mp și 58,45 mp. Apartamentele cu trei camere sunt prezentate cu suprafața de 65 mp. Locuințele se predau viitorilor locatari finisate. Culorile gresiei și a faianței pentru finisarea apartamentelor sunt oferite la alegerea viitorilor locatari. Blocurile sanitare sunt complet echipate cu obiecte sanitare (cadă, chiuvetă cu mobilier, vas wc suspendat), și la dorința cumpărătorului poate fi dotat opțional jacuzzi. La ferestre sunt instalate glafuri confecționate din granit. Ușile interioare sunt instalate și sunt din MDF cu toc reglabil (uși de import Cehia) iar pentru persoanele interesate ușile pot fin efectuate din lemn masiv (opțional). Locuințele sunt încălzite autonom de câte o centrală termică proprie.

Fiecare locuință este contorizată separat la toate utilitățile, iar contoarele de gaze și electricitate se află poziționate în afara apartamentelor în spațiul comun – pe casa scării. Apartamentele au instalații electrice din cupru, este cablaj pentru TV și telefonie. Există posibilitatea de a instala aparat de aer condiționat – contra cost (suplimentar). Complexul rezidențial „Concept Sălciilor” este dezvoltat de către compania „MCM Construct”. Alte informații despre locuințe, detaliile schemelor, tipurile finisajelor și alte amănunte ale ansamblului rezidențial „Concept Sălciilor” se află pe site-ul web al companiei de construcții „MCM Construct”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Concept Sălciilor?

str. Sălciilor, 40, zona Nicolina 1, Iași.

Termen de finalizare Concept Sălciilor?

Concept Sălciilor – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Concept Sălciilor.

Cine este dezvoltatorul Concept Sălciilor în Iași?

Dezvoltator Concept Sălciilor – MCM Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC