Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Rezidențial Maria
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Nicolae Balcescu, 20d, Techirghiol, Constanța

Rezidențial Maria pe hartă Constanța

str. Nicolae Balcescu, 20d, Techirghiol, Constanța

Etape dezvoltare

Corp A, Corp B, Corp C, Corp D, Corp E, Corp F
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţizonă de relaxare, loc de joacă pentru copii
Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Număr apartamente6 case
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+E
Tip imobilcasă
Ziduricărămidă și beton armat
Сurte închisăda

Despre apartamente

Suprafața apartamente136–186 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare perfectă într-un ambient armonios

Ansamblul rezidențial „Maria” se află poziționat pe strada Nicolae Bălcescu 20 d, în stațiunea balneară Techirghiol din județul Constanța. Unde este o locație liniștită și de unde sunt doar 10 minute de mers pe jos până la Lacul Techirghiol.

Casele complexului locativ sunt localizate imediat lângă Centrul de Cultură Techirghiol și se învecinează cu Liceul Teoretic „Emil Racoviță” și nu departe se află grădinița cu program normal Nr. 2. În apropiere de complex funcționează două magazine alimentare și sunt cafenele și pensiuni.

Centrul orașului Techirghiol este la o distanță de doar 1,4 km, la aceeași distanță se află amplasat și Sanatoriul Balnear și de Recuperare și sunt numai 950 de metri până la Mănăstirea „Sfânta Maria”. Până în Constanța sunt de parcurs în jur la 15 km. Distanța până la Gara din Constanța este de 14,4 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află amplasat la 40,8 km.

Prezentarea complexului de locuințe finalizate

Ansamblul imobiliar „Maria” dispune de un număr mic de locuințe și oferă locatarilor mult confort și intimitate. Construcția imobilelor ansamblului rezidențial „Maria” este complet finalizată și complexul este prezentat cu șase case (de tip – unifamiliale). Casele sunt construite cu Parter și cu un etaj modular. Și toate imobilele dispun de o rezistență sporită la cutremure.

Stilul arhitectural ales pentru construcția caselor este minimalist, locuințele au aspecte foarte moderne și sunt atractive. Locuințele sunt realizate cu coeficienți superiori de termoeficiență. Și sistemul de izolare fonică este fiabil placat și are un grad sporit de eficiență. Structura construcțiilor constă din beton și cărămidă, iar fațada imobilelor este finisată cu tencuială decorativă de culoarea gri și ferestrele caselor sunt mari. Tâmplăria imobilelor este din profil PVC de culoare antracit și are geam termopan. Curtea ansamblului de locuințe este închisă și în curte există amenajate locuri de relaxare și spații dedicate jocii copiilor. Locurile de parcare sunt organizate supraterane și se poziționează în fața casei proprietarului. Drumul de acces și drumul interior din complex sunt asfaltate, de asemenea în complex sunt asfaltate trotuare pietonale și există plantate spații înverzite.

Locuințe individuale cu spații confortabile

Micul cartier de locuințe „Maria” este format din doar șase case. Suprafețele utile ale caselor sunt generoase și spațiile locative au o organizație ergonomică pentru ambele nivele.

Toate casele sunt oferite în vânzare cu suprafețele utile de la 125,01 mp și până la 169,73 mp.

Iar suprafețele construite ale imobilelor variază de la 136 mp și până la 186 mp.

Locatarii beneficiază de posibilitatea de asigurare a eficienței energetice. Fiecare casă locativă este echipată cu centrale termice proprii, ce funcționează pe gaze naturale. Complexul este racordat la utilități și anume aceste locuințe sunt construite la un raport excepțional de preț – calitate. Informație despre finanțare: cumpărătorii au posibilitatea de achitare a caselor noi prin metoda de plată - cash, prin programul de creditare „Prima casa” și posibilitatea prin credit ipotecar sau credit imobiliar. Pentru a vedea mai multe poze ale caselor și a afla mai multe detalii și informații despre imobilele noi de lângă Lacul Techirghiol, vă rugăm să treceți direct pe site-ul complexului rezidențial „Maria”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Rezidențial Maria?

str. Nicolae Balcescu, 20d, Techirghiol, Constanța.

Termen de finalizare Rezidențial Maria?

Corp A, Corp B, Corp C, Corp D, Corp E, Corp F – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Rezidențial Maria.

Cine este dezvoltatorul Rezidențial Maria în Constanța?

Dezvoltator Rezidențial Maria – Complex Rezidențial Maria.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC