Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Domeniul Greaca
în Giurgiu
Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str. Garoafei, Greaca, jud. Giurgiu

Schițe și prețuri în Domeniul Greaca

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 10 august 2022
Vilede la 156 m2prețul se clarifică
Casede la 96 m2prețul se clarifică

Domeniul Greaca pe hartă Giurgiu

str. Garoafei, Greaca, jud. Giurgiu

Etape dezvoltare

Domeniul Greaca
case G1, case G2, case G3, case G4
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Domeniul Greaca

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţipiscina, teren tenis, restaurant, aerodrom, ferma de legume si animale, sala bal/centru de evenimente, centru Spa, club copii, club sportiv
🟧 Liftnu
🟧 Parcaresupraterana proprie
🟧 Regim inalțimeP / P+1E
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente96–156

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea complexului și distanțe reale

Complexul rezidențial „Domeniul Greaca” se află localizat nu departe de capitală și se dezvoltă pe strada Garoafei, în comuna Greaca din județul Giurgiu. Locuințele noi se află poziționate la intrare în comuna Greaca și la o distanță de 1,7 km se află Primăria din Greaca și pentru persoanele interesate de o locuință permanentă sunt 650 de metri până la Școala Generală cu clasele I-VIII din Greaca. De la complexul rezidențial și de resort este acces facil către stația de autobus, până la care sunt de parcurs în jur la 500 de metri. Până la Piața Unirii din București se ajunge cu mașina parcurgând o distanță de 50,2 km, Gara de Nord se află localizată la o distanță de 54,1 km, sunt de parcurs 67,4 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 62,3 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Ansamblu locativ de clasă Premiul cu vile de vacanță

Ansamblul rezidențial „Domeniul Greaca” este o oază de liniște și relaxare, ce se extinde pe un teren cu suprafața de 32 hectare și la finalul proiectului va cuprinde circa 100 de case și vile de tip – „Duplex” și unități locative individuale. Toate imobilele sunt responsabil construite din materiale calitative și sunt prevăzute cu fundații și cu planșee din beton armat de calitate înaltă. Locuințele dispun de pereți exteriori și interiori realizați cu zidărie din cărămidă și toate casele au acoperiș din șarpantă din lemn învelit cu tablă eloxată, ce este izolată termic. Și cu un sistem termic de izolare exterioară de 10 cm sunt placați toți pereții perimetrali și cu plăci de 20 cm din vată minerală sunt placați pereții interiori. Casele locative sunt dotate cu panouri solare (pentru asigurarea imobilelor cu apă caldă).

În incinta complexului rezidențial „Domeniul Greaca” este construit un conac, sunt amenajate două piscine exterioare cu bungalow-uri (apa din piscină se încălzește prin panouri solare). În curtea interioară a complexului funcționează un restaurant, este o sală de bal și centru de evenimente, sunt săli de conferințe ultra modern amenajate și este o sală de biliard. Pentru petrecerea timpului sănătos în complex este construit un club sportiv cu centru SPA și sunt amenajate terenuri de tenis. Ba și mai mult, complexul este prevăzut cu aerodrom, ponton la Dunăre (are o plajă proprie de nisip din partea dinspre Dunăre) și cu o fermă de legume și animale. Peste toate zonele libere este disponibil Wi-Fi și pentru copiii rezidenților și a oaspeților în incinta complexului de locuințe există un club pentru copii și sunt organizate excelente locuri de joacă, amenajate cu echipamente moderne, cu acoperire de tip - antialunecare.

În ansamblul rezidențial funcționează o recepție 24 de ore și complexul dispune de serviciu de concierge și are servicii de administrare. Complexul de locuințe „Domeniul Greaca” dispune de pază 24 din 24 și este video monitorizat. Accesul în incintă se face prin cod de acces la intrare.

Cele mai desăvârșite case de vacanță

Proiectul locativ „Domeniul Greaca” prezintă în vânzare vile excepționale cu 3 și 4 camere, ce sunt logic compartimentate și oferă rezidenților confort la maxim. Există disponibile locuințele de tip – Duplex, ce sunt proiectate cu suprafețele totale de 156 mp și au un Parter și un Etaj, acestea facilită de terase circulabile și au un teren de 330 mp. De asemenea în vânzare sunt oferite și case de tip Duplex cu suprafețele totale 96 mp, ce sunt prevăzute cu un singur nivel. Toate imobilele dispun de curte închisă, unde se află organizate supraterane locuri de parcare proprii și grădinile sunt amenajate. În vânzare imobilele se predau finisate după standardele hoteliere și au toate pardoselile turnate cu șape termoizolante și sistem de climatizare de tip inverter.

Pentru persoanele interesate de o locuință perfectă, apropiată de capitală, într-un centru de resort, sunt oferite mai multe informații pe pagina web a complexului rezidențial „Domeniul Greaca”, unde este acces imediat din site-ul nostru cu doar un singur click.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Domeniul Greaca?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Domeniul Greaca în Giurgiu?

Se oferă spre vânzare vile, case.

Cât costă metru pătrat în Domeniul Greaca?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Domeniul Greaca în Giurgiu?

Modalități de plata în Domeniul Greaca: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Domeniul Greaca?

Domeniul Greaca – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC