Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bucuria
în București

Prețul / m2
de la ‍888 €
Dezvoltator
Adresa
str. Dj111, zona Castel Film, Izvorani, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Casa 1
2 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Bucuria

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 28 decembrie 2022
Case
de la 152 m2de la ‍888 € / m2de la ‍135 000 €

Bucuria pe hartă București

str. Dj111, zona Castel Film, Izvorani, Ilfov

Modalități de achiziție a unui apartament în Bucuria

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe152 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excelent localizat cu pădurea învecinat

Ansamblul rezidențial „Bucuria” se află dezvoltat în sânul naturii – chiar lângă Pădurea și Lacul Snagov. Imobilele noi sunt amplasate pe strada Dj111, în zona Castel Film din satul Izvorani, în județul Ilfov. Casele noi se învecinează cu Centrul Olimpic Român Sydney 2000 și cu Castel Film. Datorită localizării extraordinare, anume aici este locul unde omul se dizolvă în natură. Printre vecinii complexului trebuie de remarcat iepurași drăguți și arici simpatici. În apropiere funcționează o sucursală bancară, sunt câteva cafenele și pensiuni. Nu departe circulă microbuze către capitală și de la complexul rezidențial „Bucuria” sunt de parcurs 37 km până la Piața Unirii din București, o distanță de 35 km este până la Gara de Nord din capitală și sunt aproximativ 20 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs circa 29 km.

Caracteristica proiectului locativ cu informații tehnice

Ansamblul rezidențial „Bucuria” este format dintr-un număr mic de case individuale, ce oferă confort și intimitate la maxim. Toate imobilele sunt construite cu o mare atenție la detalii, cu folosirea materialelor de calitate înaltă și a tehnologiilor de ultimă generație și cu aplicarea ideilor de design moderne. Casele sunt construite cu câte un Parter plus un Etaj și structura constructivă a imobilelor constă din cadre din beton armat cu toți pereții exteriori zidiți din cărămidă, la fel și toate compartimentări interioare sunt realizate din cărămidă. Pe exterior casele sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă. La exteriorul caselor sunt amenajate trotuare largi și alei pietonale, toate fiind placate cu gresie porțelanată de exterior.

Toate locurile de parcare din ansamblul rezidențial „Bucuria” sunt organizate proprii, supraterane în curtea fiecărei casei. La rândul său toate casele sunt împrejmuite cu gard trainic din șipcă transversală din lemn cu stâlpi din beton bazați pe fundații din beton.

Finisarea și utilarea caselor

În incinta complexului rezidențial „Bucuria” este conceput un număr mic de case și fiecare unitate locativă beneficiază de curte proprie. Suprafața terenului pe care se află localizată fiecare casă este de 479 mp. Suprafața fiecărei case este de 152 mp, unde sunt proiectate 4 camere. La parter se află holul, este un living generos, spațiu pentru dining, bucătărie și o baie. La etaj se află holul, două dormitoare spațioase, o cameră mare de baie și sunt prevăzute două balcoane (câte unul pentru fiecare dormitor). Plus fiecare locuință facilită și de o terasă personală, cu suprafața de 24 mp, ce este complet placată cu gresie porțelanată de exterior. Casele sunt gândite în așa fel ca fiecare beneficiar să poată să-și modifice locuința și să poată face o replanificare conform cerințelor și nevoilor personale. În vânzare imobilele sunt prezentate complet finisate - la cheie, cu folosirea materialelor de calitate înaltă și modele moderne. Plăcile de gresie și faianță alese pentru placarea pardoselilor și pereților camerelor de baie și bucătăriilor sunt alese în culori calde și plăcute. Pardoselile livingului și a dormitoarelor sunt placate cu parchet laminat, iar treptele interioare sunt finisate cu plăci de marmură de calitativă Vratza. Camerele de baie au instalate toate obiectele sanitare moderne, de înaltă calitate (vas wc suspendat și rezervor încorporat) inclusiv și toate țevile sistemului sanitar. Sistemul termic este realizat cu instalații calitative și fiecare proprietate locativă este dotată cu câte o centrală termică proprie cu funcționare pe gaz și în toate camerele sunt instalate calorifere. Imobilele beneficiază de toate utilitățile și în fiecare casă este apă, gaz, curent electric și canalizare.

Pentru mai multe informații despre aceste case minunate și excelent amplasate, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Bucuria”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Bucuria?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Bucuria?

str. Dj111, zona Castel Film, Izvorani, Ilfov.

Cât costă metru pătrat în Bucuria?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍888 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Bucuria în București?

Modalități de plata în Bucuria: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Bucuria?

Casa 1, Casa 2, Casa 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC