Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex CityHouse Constanța
în Constanța
Prețul / m2
de la ‍960 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. B, 24, Ovidiu Sud, Constanța

Schițe și prețuri în CityHouse Constanța

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 12 august 2022
3 camerede la 255 m2de la ‍961 € +TVA / m2de la ‍245 000 € +TVA

CityHouse Constanța pe hartă Constanța

str. B, 24, Ovidiu Sud, Constanța

Etape dezvoltare

CityHouse Constanța
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2010

Modalități de achiziție a unui apartament în CityHouse Constanța

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţipiscină, boxe depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente8
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Tip imobilbloc boutique

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie cu bai utilate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excepțional amplasat cu lac și mare învecinat

Ansamblul imobiliar „CityHouse Residence” este localizat în apropiere de lac, într-un cartier rezidențial liniștit, unde se află clădiri de un regim mic de înălțime și complexul de locuințe luxoase se găsește localizat pe strada B, numărul 24, zona Ovidiu Sud, județul Constanța. Nu departe de casa de apartamente sunt supermarketuri și magazine alimentare mici, funcționează farmacie, este cabinet medical, sunt sucursale bancare și o diversitate mare de cafenele, restaurante, taverne, pizzerii, hoteluri și vile. De la locuințe sunt câteva minute pietonal până la plaja lacului Siutghiol și sunt 600 de metri până la Parcul Național „White Park”, iar până la cele mai frumoase plaje de pe litoralul stațiunii Mamaia sunt de parcurs circa 10 km. Și pentru copiii locatarilor nu departe de casă funcționează Școala Gimnazială Nr 2 Ovidiu. Este acces facil către complexul locativ cât și de la complex nu numai cu transport personal, dar și cu mijloace de transport în comun. Până în centrul orașului Constanța de la complexul rezidențial „CityHouse” sunt de parcurs aproximativ 13 km, până la Gara sunt 15 km și până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de parcurs o distanță de nu mai mult de 16 km.

Prezentarea ansamblului de locuințe

Complexul rezidențial „CityHouse Constanța” este realizat pe un teren cu suprafața de 404 mp și este prezentat cu un bloc de apartamente de tip „Boutique”, care este excepțional proiectat, într-un stil de design modern și unic. Clădirea locativă are un regim mic de înălțime și dispune de un Parter plus un Etaj și o Mansardă, ce sunt construite responsabil din materiale durabile și calitative. La intrare în clădirea locativă este modern amenajat un lobby, pardoselile și treptele căruia sunt placate cu piatră naturală și accesul către etaj și mansardă se face prin din două scări poziționate pe două părți ale parterului, care te petrec către locuință, similar ca într-un hotel cu 5 stele.

Curtea complexului locativ este amenajată și rezidenții acestui bloc locativ facilită de acces către piscina privată cu dimensiunile de 15 pe 20 metri, care se află amenajată în partea de est a terenului complexului. Pentru parcarea transportului locatarilor sunt organizate locuri de parcare supraterane. Pentru păstrarea obiectelor de folosire rară, la demisolul clădirii sunt prevăzute boxe de depozitare pentru fiecare unitate locativă din complex.

Despre apartamente și finisaje

Ansamblul rezidențial „CityHouse Constanța” dispune de doar 8 unități locative construite la cele mai înalte standarde de confort și siguranță, ce oferă un grad sporit de intimitate, locuințele sunt foarte luminoase și au ferestre generoase. În vânzare sunt oferite apartamente cu 2 sau cu 3 camere spațioase, ce au plafoane înalte și suprafețele locuințelor sunt cuprinse între 51 mp și 142,3 mp. Locuințele cu 2 camere dispun de suprafața utilă de: 51 mp, 67 mp, 75 mp, 89,54 mp, iar suprafețele apartamentelor cu 3 camere sunt de: 109 mp, 117 mp, 131 mp. 142,3 mp la care se adaogă și suprafața teraselor de la 7,27 mp până la 23,78 mp. Terasele sunt complet finisate, au gresie placată și dispun de balustrade din sticlă securizată fumurie. Se vând apartamentele complet finisate și au camerele de baie completate cu materiale de lux și absolut utilate cu obiecte sanitare de clasă Premium. Fiecare unitate locativă are instalată câte o centrală termică proprie cu funcționare pe gaze. Toate nstalațiile inginerești sunt realizate (sanitare, termice, electrice, de gaze) și locuințele sunt racordate la toate utilitățile generale.

Dragi vizitatori ai site-ului nostru, sunteți invitați cu o vizită la acest bloc de locuințe, pentru a vedea toate facilitățile apartamentelor. Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina ansamblului rezidențial „CityHouse Residence” de pe care vă puteți programa la o vizionare și unde sunt afișate mai multe informații și găsiți toate contactele Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial CityHouse Constanța?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în CityHouse Constanța în Constanța?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în CityHouse Constanța?

Metru pătrat în acest complex costă de la 960 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în CityHouse Constanța în Constanța?

Modalități de plata în CityHouse Constanța: Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare CityHouse Constanța?

CityHouse Constanța – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC