Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex CityHouse București
în București

Prețul / m2
de la ‍1 216 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Tiparniței, 85-93, zona Zețarilor, sector 5, București

Schițe și prețuri în CityHouse București

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 17 mai
Casede la 115 m2de la ‍1 217 € +TVA / m2de la ‍139 900 € +TVA

CityHouse București pe hartă București

str. Tiparniței, 85-93, zona Zețarilor, sector 5, București

Etape dezvoltare

CityHouse
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă copii
Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri48 de case înșiruite și 6 case individuale.
Parcareloc de parcare suprateran inclus
Regim inalțimeP+1E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă și BCA
Tip imobilcase înșiruite și case individuale
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă și BCA
Сurte închisăcamere de luat vederi, pază 24/7, acces securizat

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare imobile

Ansamblul rezidențial „CityHouse Residence” este localizat în sudul capitalei și imobilele noi se găsesc pe strada Tiparniței, la numerele 85 – 93 în zona Zețarilor/Progresului, în sectorul 5 din orașul București. În apropiere de cartierul locativ funcționează magazine mixte, sunt cafenele, baruri și restaurante.

De la cartierul locativ în doar 15 minute cu transport personal se ajunge până în Piața Unirii din București și se parcurge o distanță de 7,7 km, dar și în proximitatea locuințelor circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. De la casele noi sunt de parcurs 10,7 km până la Gara de Nord din capitală și 24,7 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” se află la o distanță de 19,8 km.

Prezentare cartier

Proiectul locativ „CityHouse Residence” este dezvoltat pe un teren de 11 000 mp și reprezintă un cartier primitor compus din case de tip – „Înșiruite” și case individuale construite cu un regim de înălțime de Parter plus Un Etaj și plus o Mansardă. Toate imobilele sunt calitativ realizate în conformitate cu nirmele și cerințele și în vigoare, la сele mai înalte standarde de confort. Casele sunt bazate pe fundații solide din beton armat și structura de rezistență constă din cadre din beton armat cu ziduri din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm și un sistem mixt de construcție a închiderilor exterioare, a pereților despărțitori și a compartimentărilor din cărămidă și blocuri din beton celular autoclavizat BCA, ce dispun de un grad înalt de izolare fonică și termică. Toate imobilele sunt placate cu un sistem termic exterior cu grosimea de 15 cm format din polistiren expandat. Acoperite sunt imobilele cu tablă fălțuită vopsită în câmp electrostatic și acoperișurile sunt realizate de tip șarpantă cu utilizarea lemnului ignifugat și ecarisat, sunt anvelopate cu membrană pentru vapori inclusiv sunt prelucrate cu un strat de difuzie. Foarte eficientă și calitativă este instalată tâmplăria exterioară, ce are geam termopan cu profil PVC. Fațadele imobilelor sunt finisate cu vopsele acrilice texturate și casele au aspecte moderne și sunt foarte atractive.

Ansamblul locativ dispune de multe spații verzi plantate și are amenajat în siguranță un spațiu de joacă pentru copiii rezidenților. Există dotate rasteluri pentru biciclete și toate locurile de parcare sunt supraterane organizate, astfel că pentru fiecare unitate locativă este inclus câte un loc de parcare în curtea casei. Accesul în incinta cartierului locativ „CityHouse Residence” este securizat, întreg terenul complexului este video monitorizat, este pază permanentă 24/24 și intrarea este restricționată și se face pe bază de cartelă.

Case

În incinta complexului locativ „CityHouse Residence” sunt prevăzute 48 de case înșiruite și 6 unități locative individuale. Locuințele sunt logic proiectate și dispun de scheme inteligente, suprafața caselor este de 116 mp și toate proprietățile locative dispun de curți proprii. Centrale termice proprii sunt prevăzute pentru asigurarea imobilelor cu sistem autonom de încălzire și în fiecare unitate locativă este complet realizat sistemul termic (cu radiatoare și port-prosoape), sistemul electric, sanitar și instalațiile de gaze sunt conduse. Imobilele sunt racordate la sistemul de alimentare cu apă curentă, gaze naturale, sunt asigurate cu electricitate și este branșament la sistemul de canalizare (fiecare unitate locativă se contorizează separat).

Complexul locativ „CityHouse Residence” este dezvoltat de compania „Inomar” SRL, care a fost înființată în anul 2007 și funcționează cu succes pe întreg teritoriul României. Vă invităm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului, de pe care puteți să vă programați la o vizionare pentru a vedea personal aceste locuințe ideale și pentru a aprecia toate facilitările acestui proiect rezidențial. Acces direct către pagina web a complexului locativ „CityHouse Residence” este oferit chiar din site-ul nostru.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial CityHouse București?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla CityHouse București?

str. Tiparniței, 85-93, zona Zețarilor, sector 5, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în CityHouse București în București?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în CityHouse București?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1216 € +TVA.

Termen de finalizare CityHouse București?

CityHouse – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC