Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Citadel Tunari 2
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. 1 Decembrie, 80, Tunari, Ilfov

Schițe și prețuri în Citadel Tunari 2

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Vile
de la 119 m2totul e vândut

Citadel Tunari 2 pe hartă București

str. 1 Decembrie, 80, Tunari, Ilfov

Etape dezvoltare

Citadel
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţibucătarie mobilata si utilata inclusa
Încălzirecentrală termică individuală
Liftnu
Număr apartamente10 (vile duplex), 5 (case individuale)
Parcare2 locuri
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile duplex și vile individuale
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente119 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Complexul Rezidențial „Citadel – Tunari 2” se află construit la liniște în comuna Tunari, pe strada 1 Decembrie, nr. 80, județul Ilfov. Și este destul de aproape localizat de zona comercială Băneasa și centura București.

Descrierea cartierului

Rezidența „Citadel – Tunari 2” se compune din 20 de vile simpatice, dintre care 10 case sunt de tip – Duplex și 10 vile sunt - Individuale. Imobilele au o structură constructivă din cadre din beton armat cu pereți zidiți din cărămidă și sunt izolați termic din exterior cu un strat de polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și acoperișul din partea interioară la fel este termo izolat cu vată bazaltică cu grosimea de 15 cm, iar placa de polistiren din partea parterului are grosimea de 20 cm, deci casele sunt foarte calde și dispun de un consum redus de energie (certificat energetic clasa A). Căldura în interior este păstrată și de geamurile termopane instalate, car sunt cu profil PVC de marcă Salamander. În fața caselor sunt grădini verzi precum și în spatele vilelor există spații verzi amenajate. De asemenea pentru fiecare casă sunt prevăzute câte 2 locuri supraterane de parcare. Locuințele sunt construite cu 4 camere cu suprafața de 119 mp, care sunt proiectate nu numai cu bun gust dar și cu folosirea complet 100 % a spațiului construit. Casele au câte un hol generos la intrare, dispun de livinguri spațioase. Bucătăriile sunt proiectate cu un spațiu mare și se predau cumpărătorilor complet mobilate și utilate. Este prevăzută câte o cameră ventilată pentru alimente și diverse spații comode pentru depozitare și este o cameră tehnică special separată. Există proiectate în case 3 băi complet mobilate și echipate cu obiecte sanitare necesare și dotate cu accesorii. Încă un moment important este faptul că căile de acces spre Complexul locativ sunt asfaltate.

Ansamblul Rezidențial „Citadel – Tunari 2” este dezvoltat de Compania „Citadel Ansambluri Rezidențiale”, care are o experiență în construcția imobiliarelor din anul 2004.

Pe site-ul Companiei „Citadel Ansambluri Rezidențiale” se poate de aflat mai multă informație utilă, materiale necesare, mai multe poze și informații despre posibilitatea de cumpărare a acestor căsuțe drăguțe din Ansamblul Rezidențial „Citadel – Tunari 2”.

Unde se afla Citadel Tunari 2?

str. 1 Decembrie, 80, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare Citadel Tunari 2?

Citadel Tunari 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Citadel Tunari 2.

Cine este dezvoltatorul Citadel Tunari 2 în București?

Dezvoltator Citadel Tunari 2 – Advantage Developer & Constructor.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC