Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cartierul Bună Ziua
în București

Case
de la ‍139 800 €
Prețul / m2
de la ‍964 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Bună Ziua, Tărtărești, Dâmbovița

Schițe și prețuri în Cartierul Bună Ziua

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 februarie 2024
Case
130–145 m2
de la ‍964 € +TVA / m2de la ‍139 800 € +TVA

Cartierul Bună Ziua pe hartă București

str. Bună Ziua, Tărtărești, Dâmbovița

Plata în rate la Cartierul Bună Ziua

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Cartierul Bună Ziua

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă / BCA
🟧 Facilităţimicrostație de epurare, puț individual
🟧 Încălzirecentrală termică marca IMMERGAS
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transporttren, microbuz
🟧 Parcareterestră proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E/ P+2E
🟧 Securitatesupraveghere video exterioară
🟧 Tip imobilvile individuale si duplexuri
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă / BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe80–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit localizat la aer curat

Ansamblul imobiliar „Cartierul Bună Ziua” se găsește în Nord-Vestul orașului București, pe strada Bună Ziua, în comuna Tărtășești din județul Dâmbovița, Zonă de amplasare este liniștită, foarte curată și are o infrastructură completă fiind localizată la doar 20 de minute de la capitală. Complexul rezidențial „Cartierul Bună Ziua” dispune de acces facil (prin drum expres cu 4 benzi) către toate punctele de interes din Nordul și Vestul capitalei, la care se ajunge prin DN7 București. Cu transport public accesul către complex și de la complex este prin două linii de autobuze, care circulă din 30 în 30 de minute. De la casele locative până la stația de metrou 1 Mai sunt de parcurs 24,6 km, unde se ajunge în maxim 25 de minute. În 35 de minute se ajunge de la complex până la Piața Victoriei în cel mult 35 de minute. Gara de Nord din capitală este la o distanță de 28,2 km, iar distanța până la Aeroportul Internațional Henri Coandă este de 30,7 km.

Structură, caracteristică tehnică și amenajarea cartierului

Ansamblul rezidențial „Cartierul Bună Ziua” este prezentat pe piața imobiliară cu case private cu regimuri de înălțime de Parter plus etaj, parter plus mansardă și parter plus 2 etaje.

Imobilele sunt construite cu un nivel ridicat de rezistență seismică la cutremure de până la 8 grade Richter. Structura caselor este pe cadre din beton armat (stâlpi și grinzi) și sunt case cu structură constructivă metalică. Zidăria neportantă este realizată din cărămidă sau din blocuri Ytong cu grosimea de 25 cm plus un strat de izolare termică de 12 cm grosime din polistiren expandat. Acoperișul casei la fel este izolat între carpriorii cu celuloză de 18 cm. Din exterior imobilele sunt finisate cu tencuială decorativă siliconată „APLA”. Acoperișurile caselor sunt efectuate din tablă de culoarea maro (mat) cu aspect asemănător acoperișurilor mediteraneene (din oală). Terasele se predau la fel finisate cu pardoselile placate cu gresie de import Marazzi și Caesar de exterior (reziste) și echipate cu corpuri de iluminat. Tâmplăria exterioară este cu 5 camere, din profil PVC Salamander de 76 mm grosime, profilul este armat cu oțel zincat de 1,5 mm, iar geamul este tripan, are o grosime de 40 mm și este de tip „4 seasons” cu acoperire low-e. Feroneria este de la Roto și are culoarea bronz satinat. La case sunt instalate glafurile interioare și cele exterioare. Casele dispun de garaje și au câte două locuri de parcare deschise betonate. Casele sunt împrejmuite cu gard din beton și fier și dispun de trotuare din beton. În incinta complexului drumurile sunt asfaltate și complexul beneficiază de Iluminat public.

Căsuțe drăguțe cu finisaje perfecte și echipaje calitative

Casele ansamblului locativ „Cartierul Bună Ziua” sunt oferite în câteva tipuri pentru a satisface la maxim nevoile familiilor tinere și a familiilor cu copii sau pentru persoanele care-și doresc o casă de vacanță în apropiere de apartamentul din București. La dispoziția cumpărătorilor în vânzare sunt oferite următoarele tipuri de vile:

  • Casă de Vacanță, care este proiectată cu trei camere și are o suprafață utilă de 80 mp și este amplasată pe un teren personal de 250 mp;
  • Casa Mediterană, care dispune de patru camere, două băi, cu o suprafață de 120 mp și cu o parcelă de 500 mp;
  • Casa Tropicală, este prezentată la fel cu patru camere și două blocuri sanitare, are suprafața de 116 mp și suprafața curții personale este de 500 mp.
  • Casă din Povești, care are un parter și o mansardă, 4 camere, 105 mp utili, 2 băi, 2 cămări și trei locuri de parcare pe un teren propriu de 470 mp.
  • Casă Perfectă de 2 tipuri, cu garaj personal de 24 mp și suprafața utilă între 115 mp și 120 mp, unde este un living și plus două dormitoare, cu teren de 235 mp.

Absolut toate casele sunt prevăzute cu spații de depozitare și toate beneficiază de terase de 6 mp, 12 mp și 25 mp (în dependență de tipul casei).

Casele se predau cu toți pereții interiori prelucrați cu amestec uscat și vopsiți cu vopsea super lavabilă de culoare standard – albă. Pardoselile sunt turnate cu sapă elicopterizată și în camerele de zi și dormitoare se predau placate cu parchet laminat sau pot fi placate și cu gresie la cererea cumpărătorului. Culoarea și stilul finisajelor interioare sunt oferite la alegerea cumpărătorului.

Toate ușile interioare instalate sunt de tip celulare și sunt de la producătorii Pinum sau Vario și feroneria Roto asemenea ca și la ferestre este de culoarea bronz satinat. Ușa de la intrare în casă și ușa de ieșire spre terasă sunt din fier de 2 mm. În camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare de firma Cersanit și Belform, iar de la Grohe și Kludi sunt oferite toate bateriile.

Încălzirea în pardoseală și asigurarea cu apă caldă menajeră este asigurată autonom în fiecare casă de către centrala termică IMMERGAS de 24KW și pentru apă caldă de 28 KW. Pentru completarea sistemului de încălzire sunt folosite țevi din polietilenă reticulată cu barieră de oxigen Pe-Xa de la Fraenkische. În case sunt instalate și calorifere. Toate casele sunt echipate cu prize și întrerupătoare (câte 5 grupuri de prize pentru fiecare cameră, 3 seturi pentru exterior, iar bucătăria beneficiază de câte o priză pentru fiecare aparat electrocasnic aparte), acestea fiind oferite de la unul din cei mai vestiți producători japonezi – Panasonic. Și fiecare cameră beneficiază de prize pentru aparatele de aer condiționat. Toate camere au trase cablaj pentru internet (pentru rețeaua de fibră optică), iar televiziunea este oferită prin satelit sau prin cablu de la operatorii TV. Precum și este dotat cablu pentru a fi conectat sistemul de antiefracție.

De asemenea casele beneficiază de cablu pentru sistemul de supraveghere video exterioară. Casele sunt gazificate și conectate la sistemul de electricitate și fiecare casă este dotată cu contoare individuale pentru consumul gazului și curentului electric. Pentru alimentarea cu apă fiecare unitate locativă beneficiază de câte un puț personal cu adâncimea de 36-40 metri și are o micro stație de epurare de 3 000 litri. Ansamblul rezidențial „Cartierul Bună Ziua” este un proiect imobiliar, care creează sentimentul de fericire, bucurie și armonie deplină. Toți doritorii de a cumpăra o casă perfectă în apropiere de București sunt invitați să viziteze website-ul complexului imobiliar „Cartierul Bună Ziua”, unde sunt afișate toate materialele despre complex, case, finisaje, dotări, amenajare și unde sunt oferite contactele Dezvoltatorului, care vă invită cu o vizită la cartier.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Cartierul Bună Ziua?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Cartierul Bună Ziua Tărtărești.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cartierul Bună Ziua din București?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Cartierul Bună Ziua?

M² în acest complex costă de la ‍964 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Cartierul Bună Ziua în București?

Modalități de plata în Cartierul Bună Ziua: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Cartierul Bună Ziua?

Casa Perfecta 3+, Casa Perfecta 3, Casa Tropicală, Casa Perfectă 4, Casa Perfectă 4+, Casa Dacică, Casa Dacică +, Casa de Vacanță, Casa din Povesti – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC