Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cantacuzino Villas
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Drumul Potcoavei, 47-45, zona Băneasa, Voluntari

Cantacuzino Villas pe hartă București

Drumul Potcoavei, 47-45, zona Băneasa, Voluntari

Etape dezvoltare

Cantacuzino Villas
bloc 1, bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică proprie și încălzire în pardoseală
Liftnu
Mijloace de transportautobuz, metrou
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu inchideri exterioare din cărămidă
Tip imobilvile duplex
Ziduripereți interiori din cărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu mobila de bucatarie si mobila pentru dormitor inclusa
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente219 mp
TavaneParter: 3.80 m / Etaj: 3.40 m

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare și confort

Într-o zonă curată și destul de liniștită se găsește localizat ansamblul rezidențial „Cantacuzino Villas” - zona Pipera, OMV, București. În apropiere de vile se află Pădurea Băneasa și nu departe este Grădina Zoologică. Iar până la parcul Herăstrău este o distanță mică, care poate fi parcursă în maxim – 10 minute. Din punct de vedere comercial și a punctelor de interes pentru cumpărături, distracție și relaxare nu departe de vile se află market-urile: Mega Image, Penny Market, hipermarket-ul Carrefour, Dedeman, sunt magazinele: IKEA, Decathlon și Bricostore. Se află centrele comerciale: Pipera Plaza, Băneasa Shopping City și Promenada. De asemenea nu departe de casă sunt stațiile de Metrou: Aurel Vlaicu și Pipera.

Conceptul complexului, tehnologie și amenajare

Complexul rezidențial „Cantacuzino Villas” se compune din vile de tip duplex, care au o arhitectură deosebită și modernă. Toate vilele dispun de terase și toate au în curte spații amenajate verzi. Sunt organizate special platforme pentru biciclete și/sau pentru cărucioare, precum și este special amenajată o zonă pentru grătar. De asemenea pentru fiecare vilă sunt disponibile câte două locuri de parcare supraterane. Teritoriul este împrejmuit cu gard verde din copaci thuia.

Dotările și finisajele vilelor

Toate vilele complexului locativ „Cantacuzino Villas” dispun de câte 3 camere de baie, la parter sunt proiectate câte o cameră generoasă de living și plus dinning room. La etajul locativ sunt prevăzute trei dormitoare și în case este proiectată și o spălătorie, iar la intrare este un spațiu special pentru garderobă. Înălțimea parterului caselor este de 4 metri, iar etajul locativ are înălțimea tavanului de 3 metri, acest fapt oferă locuințelor un spectru larg de emoții cu senzația vieții într-un palat. Suprafața vilelor este de 219 mp unde toate spațiile sunt inteligent proiectate cu funcționalitate maximă. Sunt acceptate metode flexibile de plată pentru cumpărare: creditare (ipotecară, imobiliară, Prima Casă), plata cash din surse proprii. Doritorii de a fi rezidenți în acest complex și de a fi stăpân a unei vile superbe, sunt așteptați să viziteze site-ul ansamblului locativ „Cantacuzino Villas”, pentru a lua cunoștință cu toate amănuntele, schemele și detaliile imobilelor.

Unde se afla Cantacuzino Villas?

Drumul Potcoavei, 47-45, zona Băneasa, Voluntari.

Termen de finalizare Cantacuzino Villas?

Cantacuzino Villas – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Cantacuzino Villas.

Cine este dezvoltatorul Cantacuzino Villas în București?

Dezvoltator Cantacuzino Villas – D Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC