Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cantacuzino Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Dragoș Vodă, 8A, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Cantacuzino Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 141.5 m2totul e vândut

Cantacuzino Residence pe hartă București

str. Dragoș Vodă, 8A, Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Cantacuzino Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterane și garaje
Regim inalțimeP + 2E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente90–150 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare perfectă

În nordul capotalei, într-o zonă bine apreciată, destul de liniștită și în continuă dezvoltare – în zona Erou Iancu Nicolae din Pipera se găsește localizat ansamblul locativ „Cantacuzino Residense” de pe strada Dragoș Vodă, numărul 8A, din orașul Voluntari, în județul Ilfov.

Imediat lângă casa de apartamente funcționează Școala Gimnazială „Discovery”, Școala „Harmony Tree Montessory”, este Grădinița „Butterfly” și în această zonă se află cele mai prestigioase școli și licee din București. Complexul locativ este foarte confortabil amplasat în apropiere de centrele comerciale din partea de Nord a capitalei: Shopping Mall Jolie Ville Galeria, Pipera Plaza, Băneasa Shopping City, Metro, sunt magazinele Dedeman, Decathlon, IKEA și este hipermarket-ul Carrefour, market-ul Mega Image, Profi și Penny Market. Aici funcționează diverse centre medicale, saloane de înfrumusețare și săli de fitness, se află o diversitate mare de cafenele și restaurante.

Stația de RATB se află poziționată la doar 750 m față de poarta complexului, până la Pădurea Băneasa și Grădina Zoologică se ajunge în 5 minute, distanța până la Piața Unirii din București este de 13,5 km, Gara de Nord se află poziționată la 11,3 km, până la Aeroportul Henri Coandă sunt de parcurs 8,9 km și până la Aeroportul Aurel Vlaicu sunt 7,6 km.

Caracteristici tehnice și amenajare complex

Proiectul imobiliar „Cantacuzino Residence” este realizat cu un singur bloc rezidențial, acesta este complet finalizat și este prezentat cu un regim de înălțime cu un Parter plus 2 Etaje de apartamente.

Structura de rezistență a imobilului este formată din beton armat, iar toate închiderile exterioare și pereții interiori sunt formați din zidărie din cărămidă. Plus pe partea exterioară a imobilului există calitativ placat un sistem fiabil de izolare termică format din polistiren. Blocul locativ este finisat parțial cu placi decorative din piatră (la parter și la intrare) și parțial pereții exteriori sunt finisați cu tencuială decorativă de culoare albă, ce perfect se combină cu balustradele negre ale balcoanelor și cu culoarea gri antracit a profilului ferestrelor instalate, acestea sunt cu profil PVC Rehau cu 5 camere termice și au geam termopan.

Curtea ansamblului de locuințe „Cantacuzino Residence” este complet închisă, unde accesul este securizat, iar viața are un nivel înalt de intimitate, confort și siguranță. Toate locurile de parcare din complex sunt prevăzute supraterane în curte sau în garaje și la exterior.

Accesul în fiecare apartament este controlat prin sistemul de interfon instalat de către Dezvoltator.

Prezentarea apartamentelor

În blocul locativ „Cantacuzino Residence” este proiectat un număr limitat de apartamente confortabile, toate dispun de scheme logic gândite și au 2 sau 3 camere decomandate. Locuințele sunt prezentate cu suprafața cuprinsă între 90 mp – 150 mp, unde fiecare metru pătrat este funcțional proiectat.

Apartamentele sunt disponibile pentru achiziționare în versiune – „la gri” sau „la cheie”. Petru apartamentele complet finisate sunt oferite următoarele dotări și echipaje: gresie și parchet placate pe pardoseli, faianță și vopseala lavabilă aplicată pe pereții nivelați și tencuiți cu amestec uscat, obiecte sanitare instalate în camerele de baie, uși interioare din MDF și uși din metal montate la intrare în fiecare apartament.

Sistemul de încălzire este proiectat autonom pentru fiecare unitate locativă în parte și locuințele dispun de calorifere instalate și au câte o centrală termică individuală dotată.

Toate apartamentele dispun de instalații sanitare, electrice și termice și beneficiază de racordare la utilități și au apă și canalizare, curent electric și gaz natural. Precum și în locuințe sunt instalate separat pentru fiecare apartament apometre/ contoare pentru gaze și electricitate.

Complexul locativ „Cantacuzino Residence” este dezvoltat de către compania „D Development” și sunt acceptate următoarele metode de plată: orice tip de creditare bancară, programul Prima casă și plata cash.

Pentru a face legătura directă cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului și pentru a afla mai multă informație amănunțită și alte detalii utile despre locuințe, sunteți așteptați să vizitați pagina web a complexului imobiliar „Cantacuzino Residence”.

Unde se afla Cantacuzino Residence?

str. Dragoș Vodă, 8A, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Cantacuzino Residence?

Cantacuzino Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Cantacuzino Residence.

Cine este dezvoltatorul Cantacuzino Residence în București?

Dezvoltator Cantacuzino Residence – D Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC