Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Mamaia 385 – Solid Residence
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. Mamaia, 385, Mamaia

Mamaia 385 – Solid Residence pe hartă Constanța

bd. Mamaia, 385, Mamaia

Etape dezvoltare

Mamaia 385 – Solid Residence
dat în exploatare
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţizonă de relaxare, supermarket, teren sportiv, interfon
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente64
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeD+P+6–8E
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricărămidă și beton armat
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente34,2–84,7 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare de excepție cu vedere spre lac

Perfect localizat în Stațiunea Mamaia se găsește ansamblul locativ „Mamaia 385 – Solid House” pe Bulevardul Mamaia, la numărul 385. Complexul locativ se află vis-a-vis de Hotelul Național, în zona Miorița. Ansamblul rezidențial este construit pe malul Lacului Siutghiol și oferă priveliști uluitoare, multă liniște, aer curat și relaxare deplină locatarilor. Până la plajă sunt de făcut doar două minute.

În vecinătatea complexului sunt amplasate diverse localuri de odihnă, funcționează market-ul Mega Image (acesta este deschis non stop), vă invită cele mai bune cluburi din zonă, sunt multe terase, baruri, cafenele și restaurante. Și în apropiere de locuințe se află Teatrul de Vară de la Mamaia. Iar parcul acvatic „Agua Magic” este localizat la doar 2,6 km de la blocul locativ. De la casele complexului până în Constanța sunt de parcurs aproximativ 10,4 km, și se ajunge în cel mult 20 de minute cu transport. La Aeroport (Mihail Kogălniceanu) se ajunge în 22 de minute și sunt de parcurs 23,9 km km. Distanța până la Marea Neagră este de până la 900 de metri, unde se ajunge pe jos în cel mult 10 minute.

Detalii constructive și formarea complexului

Complexul rezidențial „Mamaia 385 – Solid House” este format dintr-o clădire de apartamente, care este construită într-un stil arhitectural modern și dispune de un demisol, parter și are opt nivele locative. La demisolul blocului locativ sunt organizate locurile de parcare pentru transportul personal al rezidenților. În clădire circulă un lift silențios și fiabil. Toate spațiile comune din interiorul blocului rezidențial sunt cu atenție finisate și sunt îngrijite. În incinta complexului sunt oferite la dispoziția rezidenților diverse servici inclusiv și serviciul de spălătorie și călcat din sistemul „self – servise”. Ansamblul rezidențial „Mamaia 385 – Solid House” are un nivel înalt de securitate, are pază umană și dispune de monitorizare video 24 din 24.

Luxul apartamentelor cu scheme funcționale

În blocul complexului rezidențial „Mamaia 385 – Solid House” sunt prevăzute 64 de unități locative de lux cu spații generoase și vederi panoramice. La primul etaj al clădirii se află proiectată o garsonieră cu suprafața de 34,4 mp, 5 apartamente cu 2 camere și 2 apartamente cu 3 odăi. La fiecare etaj cuprins între nivelele 2 și 8 se află amplasate câte o garsonieră cu mărimea de 34,2 mp, câte 4 locuințe cu 2 odăi și câte 3 apartamente cu 3 camere. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 51 mp și 74,8 mp. Iar proprietățile cu 3 camere sunt oferite cu suprafața de la 83,50 mp și până la 84,70 mp.

Apartamentele beneficiază de cele mai bune și calitative finisaje, toate instalațiile, atât cele sanitare cât și instalațiile electruce sunt alese de la cei mai buni producători și sunt cu o garanție de calitate și utilizare îndelungată. Circuitul electric casnic din locuințe este de 220 V. Holurile din apartamente sunt placate cu marmură. Camerele de baie beneficiază de placaj cu plăci din ceramică și sunt echipate cu obiecte sanitare de lux, sunt complet utilate și facilită de mobilier italian ales cu atenție de către designerii Dezvoltatorului. În bucătării la fel este placaj cu ceramică, iar pardoseala din restul camerelor și încăperilor din apartamente este acoperită cu parchet laminat cu dublu click. Ușile din interiorul locuințelor sunt de producere italiană, iar ușa de acces este din metal.

În toate camerele sunt instalații pentru TV. Apartamentele sunt racordate la utilități și sunt prevăzute nu numai ca apartamente de vacanță dar și pentru toate perioadele anului.

Dezvoltator: Compania „Solid House” din anul 2010 construiește calitativ obiecte imobiliare în orașul Constanța și Stațiunea Mamaia. Această firmă este bine cunoscută pe piața imobiliarelor noi datorită construcțiilor sale de lux, din materiale de calitate superioară și la cele mai înalte standarde.

Achiziționare: plata din surse proprii, plata prin creditare bancară, Prima Casă și plata cash.

Detaliile apartamentelor disponibile ce sunt oferite în vânzare în complexul locativ „Mamaia 385 – Solid House” și alte materiale de care sunteți interesați le puteți afla de pe site-ul Dezvoltatorului, unde sunt afișate toate contactele directe către managerii de vânzări ai firmei „Solid House”.

Unde se afla Mamaia 385 – Solid Residence?

bd. Mamaia, 385, Mamaia.

Termen de finalizare Mamaia 385 – Solid Residence?

Mamaia 385 – Solid Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Mamaia 385 – Solid Residence.

Cine este dezvoltatorul Mamaia 385 – Solid Residence în Constanța?

Dezvoltator Mamaia 385 – Solid Residence – Solid House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC