Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Case Ford
în Craiova

Prețul / m2
de la ‍833 € +TVA
pe ‍263 €
Adresa
str. Ștefan cel Mare, zona Banu Mărăcine, Craiova

Schițe și prețuri în Case Ford

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 februarie
Case
de la 330 m2de la ‍833 € +TVA / m2de la ‍274 999 € +TVA

Case Ford pe hartă Craiova

str. Ștefan cel Mare, zona Banu Mărăcine, Craiova

Etape dezvoltare

case Ford
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare

Modalități de achiziție a unui apartament în Case Ford

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente4 case
Număr clădiri1
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilcase
Ziduricompartimentări interioare din gips carton
Сurte închisăda

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zonă și localizare

Proiectul rezidențial cu case private se află localizat pe strada Ștefan cel Mare, numărul 45, în cartierul Liziera, comuna Cârcea, în județul Dolj. Imobilele complexului „Case Ford în Craiova” se învecinează cu Uzina „Ford România” și au în apropiere magazinele: Selgros Craiova și Dedeman. De asemenea în vecinătatea caselor funcționează bănci și farmacii și este Școala „Kautex Textron”. Și nu departe se află Restaurantul cu piscină „Plaza Summer Club”. De la complexul rezidențial sunt 6,8 km până în centrul orașului Craiova. Gara din Craiova este localizată la 6,6 km de la case. Iar Aeroportul Internațional din Craiova se află situat la o distanță de 7,6 km de la locuințele complexului rezidențial „Case Ford în Craiova”.

Elementele structurale ale caselor și detalii despre complex

Proiectul imobiliar „Case Ford în Craiova” este compus din case private cu un regim mic de înălțime. Construcția locuințelor este realizată pe o fundație continuă din beton armat cu toți pereții (atât interiori cât și exteriori) din zidărie din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA), care este întărită cu sâmburi și centuri din beton armat.

Pe perna de balast este turnată sapă slab armată din beton. Peste Parter este placat planșeul din beton armat, iar peste etaj planșeul este realizat din lemn plus este termo – izolat cu vată minerală, plus este placat cu plăci din gips – carton la intrados. Pe exterior casele locative sunt perfect izolate termic cu plăci din polistiren cu grosimea de 10 cm. Și fațadele sunt finisate cu tencuieli decorative plus decorații parțiale din lemn și plastic. Pentru acoperiș este folosit sistemul pe șarpantă din lemn și învelitoarea din tablă profilată, de asemenea sunt folosite jgheaburile și burlanele din tablă. La case este instalată tâmplărie din PVC cu 5 camere termo-izolante și geam termopan în 3 foi de sticlă. Tâmplăria este oferită de la Salamander.

Informații utile și date generale despre case

La moment un număr de doar patru case individuale sunt prezentate în vânzare pe piața imobiliarelor noi din orașul Craiova în incinta complexului locativ „Case Ford în Craiova”. Fiecare casă este construită cu suprafața totală de până la 231,5 mp și fiecare unitate locativă este construită pe un teren personal cu suprafața totală de 300 mp. Compartimentarea imobilelor este foarte bine gândită și oferă locatarilor mult confort și funcționalitate. La parterul caselor este proiectată o bucătărie, living-ul, holul, camera de baie și este o cameră tehnică, iar trei dormitoare spațioase se află poziționate la etaj și acestea sunt unite printr-un hol, iar dormitorul matrimonial beneficiază nu numai de o cameră de baie proprie dar și de o cameră de dressing.

Toate locuințele sunt propuse pe piața imobiliară complet finisate în interior și dispun de toți pereții prelucrați și vopsiți și cu toate ușile interioare instalate, ușile interioare sunt efectuate din MDF și sunt îmbrăcate cu tocuri. Sistemul de încălzire este realizat prin pardoseală și fiecare casă este echipată cu câte o centrală termică proprie. De asemenea casele sunt complet echipate cu instalații electrice și sanitare.

Toate instalațiile electrice sunt alese de la firma Schneider Electric. La fiecare casă locativă este branșament la toate utilitățile, locuințele dispun de conexiune la țeava de gaze, sunt alimentate cu apă și au racordare la canalizare, precum și sunt conectate la rețeaua de amenajare cu curent electric.

Imobilele complexului rezidențial „Case Ford în Craiova” sunt dezvoltate de către compania „ALTERNATIVE ECO ENERGY” S. R. L., care se recomandă pe piața imobiliară din Craiova ca un Dezvoltator cu succes și care are o experiență vastă în domeniul construcțiilor și funcționează din anul 2012.Vă rugăm, să treceți pe site-ul web al Dezvoltatorului și să luați cunoștință cu alte materiale despre locuințele complexului rezidențial „Case Ford în Craiova”, cu schemele caselor și cu alte detalii constructive. precum și cu contactele directe ale Departamentului de vânzări pentru a achiziționa o locuință direct de la Dezvoltator.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Case Ford?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Case Ford?

str. Ștefan cel Mare, zona Banu Mărăcine, Craiova.

Cât costă metru pătrat în Case Ford?

Metru pătrat în acest complex costă de la 833 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Case Ford în Craiova?

Modalități de plata în Case Ford: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Case Ford?

case Ford – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC