Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Astoria Lake
în Mamaia

Prețul / m2
de la ‍1 088 € +TVA
Adresa
bd. Mamaia Nord, 46, zona Camping GPM, Constanța

Schițe și prețuri în Astoria Lake

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 10 februarie
1 camerede la 37.94 m2de la ‍1 107 € +TVA / m2de la ‍42 000 € +TVA
2 camere60.71–78.27 m2de la ‍1 088 € +TVA / m2de la ‍66 031 € +TVA
3 camere89.75–110.59 m2de la ‍1 103 € +TVA / m2de la ‍99 010 € +TVA

Astoria Lake pe hartă Mamaia

bd. Mamaia Nord, 46, zona Camping GPM, Constanța

Etape dezvoltare

Astoria Lake
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţivideointerfon, loc de joacă pentru copii, ponton
Încălzireîncălzire prin pardoseală, centrală termică marca VAILLANT, aer condiționat marca MITSUBISHI
Lift 2 lifturi marca SCHINDLER
Număr apartamente71
Număr clădiri1
Parcaresupraterană și subterană
Regim inalțimeS+P+10E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente37–110 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare de relaxare cu vederi de mirare

Ansamblul rezidențial „Astoria Lake” este construit pe strada ВС 86, Camping GPM, în localitatea Mamaia Nord, județul Constanța și este localizat imediat pe malul Lacului Siutghiol. Ansamblul rezidențial oferă rezidenților nu numai liniște la maxim, dar și mult confort pentru o viață sănătoasă și interesantă, de la complex este acces facil către o mulțime de localuri de divertisment, către terase, cafenele și restaurante. Complexul de imobile se învecinează cu cele mai cunoscute cluburi de noapte, așa ca Fratelli, Nuba, Loft și se învecinează cu cele mai bune plaje. Până la parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia” sunt de parcurs 6,5 km.

De la clădirea „Astoria Lake” până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de 11,8 km. Gara din Constanța se află la 12,6 km. Iar distanța până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 24,2 km.

Prezentarea proiectului ambițios

Ansamblul rezidențial „Astoria Lake” dispune de un bloc locativ, realizat cu un regim de înălțime cu Parter și 10 Etaje de apartamente. Imobilul are un aspect ultramodern și este proiectat într-un stil arhitectural contemporan cu utilizarea la construcție a celor mai calitative și durabile materiale de construcții plus la realizarea proiectului au fost folosite cele mai inovative tehnologii. Fațada clădirii de apartamente este de tip – ventilată și este placată cu ceramic. Iar tâmplăria exterioară instalată la bloc are profil din aluminiu și geam termopan în trei foi de sticlă.

În blocul rezidențial sunt instalate două ascensoare moderne, de un nivel înalt de siguranță și silențiozitate, care sunt rapide și sunt prezentate de la firma Schindler, dar unul din aceste lifturi este instalat la exterior și are pereți din sticlă, pentru a vă frapa de fiecare dată cu vederile superbe asupra lacului și mării. Spațiile comune din interiorul blocului rezidențial se predau în folosință locatarilor complet finisate și au casa scării placată cu marmură, iar balustradele interioare instalate sunt din sticlă securizată.

Întregul imobil pe partea interioară și exterioară este video supravegheat. Locurile de parcare din complex sunt disponibile atât la suprateran cât și sunt organizate și parcări subterane. Pentru copii în complex este un loc intresant amenajat cu echipament de joacă și special pentru rezidenții complexului de locuințe „Astoria Lake” este construit un ponton individual, pentru practicarea sporturilor nautice.

Accesul în apartamente este controlat prin videointerfoanele instalate.

Tipuri de apartamente excepționale cu finisaje ideale

Complexul de locuințe „Astoria Lake” oferă în vânzare un total de 71 de apartamente elegante cu spații bine gândite cu una, două sau trei camere. Suprafețele locuințelor încep de la 37,94 mp și ajung până la 110,59 mp. Apartamentele beneficiază de balcoane spațioase, ce sunt finisate și care dispun de balustrade din sticlă securizată.

Toate unitățile locative se predau beneficiarilor în versiune de finisare completă – la cheie, cu toate utilitățile și echipajele instalate. În camerele de baie sunt montate toate instalațiile, obiectele sanitare sunt dotate, vasul wc are bazin încastrat GEBERIT, rigola de duș este instalată, de asemenea este un calorifer de tip portprosop și toți pereții și pardoselile sunt placați cu plăci ceramice. Ușile interioare din locuințe sunt de la Pinum, iar la intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal. Toate tavanele sunt finisate de tip Barrisol. Apartamentele se încălzesc individual printr-un sistem autonom instalat prin pardoseală și prin centrală termică Vaillant. Sistemul pentru aer condiționat este instalat și sunt folosite instalații și materiale de marca Mitsubishi.

Blocul „Astoria Lake” este conectat la rețeaua electrică și apartamentele sunt asigurate cu curent, gaz, au apă și canalizare. Este dotat cablaj pentru TV și în apartamente este internet.

în prețul apartamentelor complexului rezidențial „Astoria Lake” sunt gratuit incluse vederile fantastice către Lacul Siutghiol și către Marea Neagră.

Cu o deosebită plăcere sunteți invitați și așteptați în ospeție la apartamentele din ansamblul rezidențial „Astoria Lake”, unde cu siguranță o să rămâneți, deoarece aici este căminul perfect pentru o viață fericită. Pentru a vă programa cu o vizită, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatului – compania „Astoria Rezidențiale”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Astoria Lake?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Astoria Lake?

bd. Mamaia Nord, 46, zona Camping GPM, Constanța.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Astoria Lake în Mamaia?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Astoria Lake?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1088 € +TVA.

Termen de finalizare Astoria Lake?

Astoria Lake – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC