Apartamente de vânzare în Miercurea Ciuc

0 apartamente
Nu există apartamente în acest oraș
Dar îndată ce apare ceva, le vom adăuga pe hartă

Apartamente de vânzare Miercurea Ciuc

Piața imobiliară din județul Harghita se află la mijlocul topului național cu o medie între 500 - 600 de contracte încheiate lunar. Pe primele trei poziții în acest top se află București, Ilfov și Cluj-Napoca, în timp ce ultimele locuri sunt ocupate de Alba, Sălaj și Dolj. Cele mai multe imobile listate în anunțurile de vânzare sunt apartamente situate în Miercurea Ciuc. Deși este cea mai mică reședință de județ, Miercurea Ciuc a reușit să atragă investitori imobiliare, care să construiască ansambluri rezidențiale noi. G Studio este unul dintre acești constructori, care a ales să realizeze locuințe noi atât în Miercurea Ciuc, cât și în Odorheiul Secuiesc. 

Anunțuri imobiliare Miercurea Ciuc - Ce apartamente de vânzare sunt disponibile? 

În Miercurea Ciuc sunt disponibile și apartamente de vânzare noi. Noile ansambluri rezidențiale au apartamente cu 2, 3 și 4 camere, care au o suprafață cuprinsă între 46 și peste 120 mp. Cele mai căutate sunt apartamentele de vânzare ce au 2 camere. Acestea vin cu o suprafață de până la 60 mp. Cele mai mari locuințe sunt apartamentele cu 4 camere, ce ajung să aibă o suprafață chiar și de 140 mp. 

Apartamente de vânzare Miercurea Ciuc - Care este prețul mediu? 

Din punct de vedere al prețurilor pentru apartamentele de vânzare noi, Miercurea Ciuc este aproape de media națională. În medie, un apartament de vânzare, situate într-un ansamblu rezidențial nou, are prețul mediu de 900 euro/mp. 

Prețul oscilează în funcție de suprafața locuinței, de locație, dar și de gradul de finisare. Unele apartamente de vânzare sunt oferite în alb, în timp ce altele pot fi chiar la cheie. 

Anunțuri imobiliare Miercurea Ciuc - Unde se găsesc apartamente noi?

În general, dezvoltatorii imobiliari încearcă să construiască noi ansambluri rezidențiale în jurul unor puncte centrale de interes precum: creșe, grădinițe, școli. Un alt factor important este amplasarea în prejma unor stații de mijloc de transport în comun, dar și a unor parcuri și magazine alimentare. 

Unul dintre noile complexe rezidențiale a fost construit în zona Tudor Vladimirescu din Miercurea Ciuc. 

La ce să fii atent când cumperi un apartament nou? 

Achiziția unui apartament nou este o decizie care nu trebuie luată în grabă. Primul pas este să studiezi cât mai multe anunțuri imobiliare din Miercurea Ciuc, astfel îți vei putea forma o părere despre oferta disponibilă. 

Dacă nu ai banii necesari, apelează la o bancă pentru a primi o finanțare. Cele mai întâlnite oferte sunt cele ale creditelor imobiliare, ipotecare și Prima Casă. După ce vei ști și suma la care te încadrezi, rămâne să găsești apartamentul dorit. Noi, pe Korter.ro, avem listate toate anunțurile imobiliare dedicate ansamblurilor rezidențiale noi din Miercurea Ciuc. Fiecare are o pagină dedicată unde vei găsi informații despre construcție și materialele folosite, dar și date despre apartamente: suprafață, schiță etc.