Prețul pentru m2

Finisarea construcției

Alegeți numărul camerelor în apartament

Ansambluri rezidentiale Timișoara în 2020 — 19 obiecte

Complexuri rezidenţiale, apartamente, case, vile de vanzare de la dezvoltator

Ansambluri rezidențiale Timișoara 2020

Timișoara se menține în topul național al pieței imobiliare atât din punct de vedere al prețurilor, cât și din punct de vedere al numărului de tranzacții efectuate. Pe parcursul anului 2020 vor fi date în folosință 19 ansambluri rezidențiale noi. În cadrul acestora clienții pot găsi garsoniere, studiouri, apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, penthouse-uri, dar și case. Suprafețele acestora se încadrează între 40 mp și peste 150 mp. 

Procesul de vânzare al locuințelor din cadrul acestora a început deja, iar prețurile pot fi consultate pe pagina fiecărui complex rezidențial, pe Korter.ro. 

Unde se construiesc ansambluri rezidențiale noi în Timișoara? 

Printre zonele în care vor fi date în folosință noi locuințe se află Kogălniceanu, strada Constructorilor, Dumbrăvița, zona Calea Aradului, Giroc sau Zona Ciarda Roșie. Lista completă cu ansamblurile rezidențiale ce vor fi date în folosință în anul 2020 poate fi consultată pe Korter.ro 

Cum poți investi în ansambluri rezidențiale noi? 

Piața imobiliară din Timișoara este foarte activă și pe segmentul de chirii. Numărul mare de studenți din orașul de pe Bega face ca cererea să fie în creștere. Mai mult, o bună parte din studenții din alte orașe aleg să se stabilească în Timișoara după finalizarea studiilor. 

Investiția într-un apartament nou poate fi recuperată parțial dacă alegeți să oferiți locuința spre chirie. 

Care este prețul locuințelor noi în Timișoara, în 2020? 

Media prețurilor la locuințele din Timișoara este de peste 1.000 de euro/mp. Totuși, în cadrul unor ansambluri rezidențiale noi pot fi găsite și locuințe cu prețuri de sub 1.000 euro/mp. Astfel, în medie, prețul unui apartamente cu 2 camere în Timișoara pornește de la peste 50.000 euro + TVA. 

Care sunt avantajele dintr-un complex rezidențial nou? 

Dezvoltatorii imobiliari oferă în cadrul ansamblurilor rezidențiale noi tot confortul necesar. Locuințele sunt compartimentate modern și sunt spațioase. Totodată, dezvoltatorii imobiliari oferă parcări și, în unele cazuri, chiar și supraveghere video și pază, pentru a spori siguranța locatarilor. 

Mai mult, unii dezvoltatori imobiliari construiesc apartamente și case smart. Practic, locatarii pot accesa de la distanță diverse funcții precum iluminatul, jaluzelele, încălzirea centrală, climatizarea, accesul în locuință și altele. Toate aceste funcții vor putea fi controlate direct de pe telefon, chiar dacă nu sunteți acasă. 

Preț mediu ansambluri rezidențiale

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚ LUNAR MEDIU
București1 112 /m2
Brașov976 /m2
Constanța1 074 /m2
Cluj-Napoca1 423 /m2

Preț de la min până max apartamente

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚURI APARTAMENTE
București19 8552 500 000
Brașov29 900460 000
Constanța24 511595 000
Cluj-Napoca48 885457 563