Previzualizare foto – fotografie originală aici

Consorhogar
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 550 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Liviu Rebreanu, 173, zona Soarelui, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Bloc 2
7 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Consorhogar

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 12 decembrie 2022
3 camere75.83–90.26 m2de la ‍1 551 € +TVA / m2de la ‍128 985 € +TVA

Consorhogar pe hartă Timișoara

str. Liviu Rebreanu, 173, zona Soarelui, Timișoara

Modalități de achiziție a unui apartament în Consorhogar

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţistaţii de încărcare vehicole electrice
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente107
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare49 locuri de parcare supraterane şi 76 de parcare subterane
🟧 Regim inalțimeS+P+1E/6E/11E
🟧 Tip imobilblocuri locuinte
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisat complet cu posibilitatea alegerii finisajelor finale
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața apartamente37–300 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație si detalii despre zona de amplasare

Ansamblul de locuințe „Consorhogar” este construit pe Bulevardul Liviu Rebreanu, la numărul 173, zona Soarelui, orașul Timișoara.

Complexul rezidențial se află localizat la doar 10 minute de la complexul studențesc și are în apropiere magazine, cafenele, pizzerii și la 5 minute este fast food-ul McDonald’s. De la imobile până la Helios Sport Club sunt doar 350 de metri și 230 de metri până la terenul sportiv „Davia Sport”, la 1,1 km este Stadionul Dan Păltinișanu, Spitalul Clinic Județean de Urgență și Parcul Lidia, la mici distanțe funcționează școli și grădinițe (Școala Gimnazială Nr.30, Liceul Waldorf ), precum și nu de parte se află marketurile LIDL, Carrefour, Profi City și la 850 de metri este Piața Soarelui.

De la locuințe este acces rapid către stațiile cu mijloace de transport în comun și distanța pana în centrul orașului Timișoara este de 3,3 km, pana la Gara de Nord sunt de parcurs 4,9 km, iar Aeroportul International „Traian Vuia” din Timișoara se află poziționat la o distanta de 12,2 km.

Caracteristica complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Consorhogar” este un proiect de locuințe compus din 3 blocuri cu apartamente si toate fiind realizate cu diferite regimuri de înălțime: primul bloc are un Subsol plus Parter si plus 11 Etaje locative, iar al 12-lea Etaj este construit retras, blocul doi dispune de un Subsol plus un Parter plus 6 Etaje, iar etajele 7 si 8 sunt retrase, blocul trei are un Subsol plus Parter si un Etaj. La parterul primului bloc locativ si la etajul corpului trei există amenajate generoase spații de menire comerciala, cu suprafața de 262 mp în primul bloc și circa 120 de mp la etajul corpului 3.

Toate imobilele sunt construite la cele mai înalte standarde de calitate și corespund tuturor normelor si cerințelor în vigoare. Corpurile imobiliare sunt realizate cu o structură constructivă formată din cadre și stâlpi din beton armat cu închideri din cărămidă cu grosimea de 30 cm exterior și 25 cm între apartamente. Grosimea sistemului termic aplicat pe partea exterioară a imobilelor este de 10 cm, ce este format din polistiren. Tâmplăria exterioară dispune de geamuri termopane de un grad înalt de eficiență termică și fonică. Fiecare corp imobiliar este echipat cu câte două ascensoare moderne, cu funcționare liniștită, rapidă si sigură.

În curtea ansamblului de locuințe este un spațiu special amenajat pentru joaca copiilor și sunt plantate spații cu verdeață. Există 49 locuri de parcare suprateran organizate si la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite subterane 76 locuri de parcare, astfel in incinta complexului rezidențial exista un total de 125 parcări. La spațiul dedicat locurilor de parcare subterane sunt organizate și stații speciale pentru încărcarea autoturismelor electrice. Accesul in incinta locuințelor este securizat, controlat si blocurile locative au instalate sisteme cu videointerfon.

Locuințe, suprafețe, scheme si tipuri de finisaje

In total in complexul rezidențial „Consorhogar” sunt construite 107 proprietăți locative, toate sunt perfect compartimentate cu o multitudine de tipuri de scheme funcționale cu 1-2–3–4 si apartamente de tip Penthouse-uri cu 7 camere generoase. Suprafața apartamentelor începe de la 35,10 mp si ajunge pana la 391,15 mp plus suprafețele teraselor și a balcoanelor. Pentru finisarea și personalizarea locuințelor fiecare cumpărător are posibilitatea de a-și alege stilul și modelele finisajelor interioare. Este oferită o gamă largă de modele de gresie, faianță și parchet. Tavaneșe și pereții sunt tencuiți și cu lavabil vopsiți. Ușile interioare sunt din lemn și exterioare din metal. Băile complet utilate cu bazine îngropate și cu vase wc suspendate. Sistemul de încălzire este autonom cu centrale termice proprii. În toate proprietățile locative este racord la apă, canal, curent și gaz, toate cu contorizare separată.

Dezvoltatorul imobilelor are o vastă experiență în domeniu imobiliar și funcționează pe piața construcțiilor timp de 11 ani. Pe site-ul complexului rezidențial „Consorhogar” sunt afișate toate contactele directe ale Dezvoltatorului și alte informații utile despre apartamente.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Consorhogar?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Consorhogar în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Consorhogar?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 550 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Consorhogar în Timișoara?

Modalități de plata în Consorhogar: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Consorhogar?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC