Previzualizare foto – fotografie originală aici

Speranţa
în Sibiu

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Calea Cisnădiei

Schițe și prețuri în Speranţa

1 camere
de la 23 m2totul e vândut
2 camere
de la 31.5 m2totul e vândut
3 camere
de la 47.5 m2totul e vândut

Speranţa pe hartă Sibiu

str. Calea Cisnădiei

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Parcareterestră
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidenţial „Speranța - Calea Cisnadiei” se află amplasat în zona de sud, într-un nou cartier de blocuri din orașul Sibiu - cartierul Cireșica și se află localizat pe Calea Cisnădiei - strada Tiberiu Ricci.

Descrierea imobilelor

Ansamblul Rezidenţial „Speranța - Calea Cisnadiei” conține blocuri locative, care sunt construite într-un stil arhitectural modern cu un design contemporan și cu un aspect foarte atractiv. Construcția imobilelor este efectuată pe baza cadrelor din beton armat și cu închideri zidite din cărămidă cu termo izolare exterioară din plăci de polistiren. Locurile de parcare sunt incluse în prețul apartamentului și se află organizate chiar în fața blocului locativ.

Descrierea apartamentelor

Complexul locativ „Speranța - Calea Cisnadiei” cuprinde garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Suprafața utilă a garsonierelor începe de la 23 mp plus terasa, apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața utilă de 31,5 mp, iar apartamentele cu 3 camere sunt proiectate cu o suprafață de 47,5 mp utili plus suprafața teraselor. Toate apartamentele dispun de terase sau unele au câte o curte generoasă. Locuințele de la parter au montat sistemul de încălzire în pardosea. Varianta de predare a apartamentelor este - „la gri”. Ansamblul rezidențial Speranța - Calea Cisnadiei este dezvoltat de Compania „New Concept Living”.

Locuințele pot fi achiziționate cu plata integrală, plata în avans, prin orice tip de credit bancar și se acceptă programul „Prima casă”.

Mai multe detalii despre apartamentele din Ansamblul Rezidenţial Speranța - Calea Cisnadiei, puteți alfa de pe pagina web a Compania „New Concept Living”.

Unde se afla Speranţa?

str. Calea Cisnădiei.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Speranţa.

Cine este dezvoltatorul Speranţa în Sibiu?

Dezvoltator Speranţa – New Concept Living.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC